Povezane vesti

"Tražila mi stan od 120 kvadrata": Folker otkrio da je Mina Kostić htela da se uda za njega, imala još jedan uslov

"Tražila mi stan od 120 kvadrata": Folker otkrio da je Mina Kostić htela da se uda za njega, imala još jedan uslov

Mondo 29.05.2025
Pevač Era Ojdanić tvrdi da mu je pevačica Mina Kostić, pored stana, tražila i automobil vredan 150.000 evra. Pevačica Mina Kostić nedavno je otkrila za medije da je u vezi s novim partnerom, biznismenom Kasperom iz Amerike. Iako su u vezi kraće od mesec… »
''Mina Kostić je skupa devojka'' Naš folker bez dlake na jeziku o vremenu kad je hteo da oženi pevačicu: ''Postavljala je…

''Mina Kostić je skupa devojka'' Naš folker bez dlake na jeziku o vremenu kad je hteo da oženi pevačicu: ''Postavljala je…

Alo 29.05.2025
Pevač otkrio sočne detalje! U jeku priča o veridbi Mine Kostić i izvesnog Kaspera, kako ga ona sama još uvek u javnosti naziva, Era Ojdanić za jedne medije poručio je da "on mora da je moćan i imućan čovek, čim je pevačica pristala na udaju". Za njega… »
"Htela je da se uda za mene pod uslovom da joj kupim stan na Dedinju i kola" Pevač razotkrio Minu Kostić

"Htela je da se uda za mene pod uslovom da joj kupim stan na Dedinju i kola" Pevač razotkrio Minu Kostić

Telegraf 29.05.2025
Pevačica Mina Kostić je nedavno za medije otkrila da ima novog dečka, izvesnog biznismena Kaspera iz Amerike, sa kojim je manje od mesec dana u vezi. Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Mina Kostić rekla da ga nije videla uživo, ali da zna… »
"Mina Kostić je htela da se uda za mene pod uslovom da joj kupim kola od 150.000€ i stan na dedinju" Stariji kolega ispričao…

"Mina Kostić je htela da se uda za mene pod uslovom da joj kupim kola od 150.000€ i stan na dedinju" Stariji kolega ispričao…

Kurir 29.05.2025
Pevačica Mina Kostić je nedavno za medije otkrila da ima novog dečka, izvesnog biznismena Kaspera iz Amerike, sa kojim je manje od mesec dana u vezi. Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Mina rekla da ga nije videla uživo, ali da zna da je to… »

Vesti dana »