Povezane vesti
"Tražila mi stan od 120 kvadrata": Folker otkrio da je Mina Kostić htela da se uda za njega, imala još jedan uslov
Mondo pre 5 dana
Pevač Era Ojdanić tvrdi da mu je pevačica Mina Kostić, pored stana, tražila i automobil vredan 150.000 evra. Pevačica Mina Kostić nedavno je otkrila za medije da je u vezi s novim partnerom, biznismenom Kasperom iz Amerike. Iako su u vezi kraće od… »
''Mina Kostić je skupa devojka'' Naš folker bez dlake na jeziku o vremenu kad je hteo da oženi pevačicu: ''Postavljala je…
Alo pre 5 dana
Pevač otkrio sočne detalje! U jeku priča o veridbi Mine Kostić i izvesnog Kaspera, kako ga ona sama još uvek u javnosti naziva, Era Ojdanić za jedne medije poručio je da "on mora da je moćan i imućan čovek, čim je pevačica pristala na udaju"… »
"Htela je da se uda za mene pod uslovom da joj kupim stan na Dedinju i kola" Pevač razotkrio Minu Kostić
Telegraf pre 5 dana
Pevačica Mina Kostić je nedavno za medije otkrila da ima novog dečka, izvesnog biznismena Kaspera iz Amerike, sa kojim je manje od mesec dana u vezi. Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Mina Kostić rekla da ga nije videla uživo, ali… »
"Mina Kostić je htela da se uda za mene pod uslovom da joj kupim kola od 150.000€ i stan na dedinju" Stariji kolega…
Kurir pre 5 dana
Pevačica Mina Kostić je nedavno za medije otkrila da ima novog dečka, izvesnog biznismena Kaspera iz Amerike, sa kojim je manje od mesec dana u vezi. Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Mina rekla da ga nije videla uživo, ali da zna da… »
Vesti dana »

Pretežno sunčano, temperatura do 35 stepeni - i tako u narednim danima
RTS pre 27 minutajoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 7 minutajoš 2 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Neće biti skorijeg sastanka Putina, Trampa i Zelenskog; Nastavljaju se međusobni napadi Rusije i Ukrajine
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana