Povezane vesti
"Bežao sam od nje, a ona je ko zna koliko puta umrla zbog mene" Čeda Jovanović otkrio šta je Jelena tražila od njega: To…
Kurir pre 4 dana
Iako se nedavno razveo od supruge Jelene, političar Čedomir Jovanović kaže da se oni i dalje vole i poštuju. Čeda Jovanović je ispričao kako je upoznao ženu svog života sa kojom ima četvoro dece, tri ćerke i sina. - Sudbina! Preuzeo sam štab… »
"Bežao sam od nje, a ona je..." Čeda Jovanović otkrio šta je Jelena tražila od njega: "To je najružnije..."
Telegraf pre 3 dana
Političar Čeda Jovanović otkrio je kako je upoznao ženu svog života sa kojom ima četvroro dece, tri ćerke i sina. - Sudbina! Preuzeo sam štab stranke, hteo sam nove ljude i rekao sam da izlistaju neke mlade ljude, bilo je negde 300 imena, i svima… »
Vesti dana »

Jaja i brašno na prostorije SNS-a u Novom Sadu, ispred Žandarmerija
Insajder pre 18 minutajoš 41 povezana

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 3 satajoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 5 satijoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 18 minutajoš 24 povezane

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih