Povezane vesti

Efektiva: Da li je dužnost potrošača da očitava brojilo?

Efektiva: Da li je dužnost potrošača da očitava brojilo?

Naissus info pre 2 dana
Bermudski trougao za potrošače električne energije Samoočitavanje, po zakonu o energentici Šta ovo znači? Nevelika uteha: Prednost zakona o zaštiti potršača. Novi način očitavanja podrazumeva da će radnici Elektrodistribucije očitavati brojla… »
Očitavanje brojila jednom u tri meseca: Brzopleta odluka EDS-a zbog propalih tendera, u praksi neizvodljiva?

Očitavanje brojila jednom u tri meseca: Brzopleta odluka EDS-a zbog propalih tendera, u praksi neizvodljiva?

N1 Info pre 2 dana
Bez ikakve prethodne najave ili pripreme, Elektrodistribucija Srbije (EDS) je svega nedelju dana pre početka primene obavestila građane da će od 1. juna brojila očitavati jednom u tri meseca, navodi "Danas". Kao razlog za donošenje ove odluke pozvala… »
"Ako se Nemci ne bune oko samoočitavanja, zašto bismo mi": Kako će se promena u očitavanju brojila preslikati na račune

"Ako se Nemci ne bune oko samoočitavanja, zašto bismo mi": Kako će se promena u očitavanju brojila preslikati na račune

Euronews pre 2 dana
Najava Elektrodistribucije Srbije da se od 1. juna menja način očitavanja brojila izazvala je iznenađenje i polemike u javnosti, posebno zbog mogućnosti da korisnik mesečno sam dostavlja stanje brojila i tako prihvati ulogu samočitača. Naime, novi… »
Očitavanje brojila jednom u tri meseca: Brzopleta odluka EDS-a zbog propalih tendera, koja u praksi nije izvodljiva?

Očitavanje brojila jednom u tri meseca: Brzopleta odluka EDS-a zbog propalih tendera, koja u praksi nije izvodljiva?

Danas pre 2 dana
Bez ikakve prethodne najave ili pripreme, Elektrodistribucija Srbije (EDS) je svega nedelju dana pre početka primene obavestila građane da će od 1. juna brojila očitavati jednom u tri meseca. Kao razlog za donošenje ove odluke pozvala se na početak… »
Detaljno uputstvo: Kako da prijavite stanje brojila putem aplikacije ED Srbije

Detaljno uputstvo: Kako da prijavite stanje brojila putem aplikacije ED Srbije

Ozon pre 2 dana
Građani širom Srbije sada mogu na jednostavan i brz način da prijave stanje brojila koristeći mobilnu aplikaciju ED Srbije, koju su razvili zaposleni u Elektrodistribuciji Srbije. Aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje putem Google Play… »

Vesti dana »