Povezane vesti
'Po mirisu te znam': Kako mačke prepoznaju vlasnike
BBC News 30.05.2025
Mačke su provodile znatno više vremena njuškajući nepoznate ljude, što je naučnicima bio znak da ove životinje umeju da razlikuju mirise. Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje… »
Radio 021 30.05.2025
Mačke su provodile znatno više vremena njuškajući nepoznate ljude, što je naučnicima bio znak da ove životinje umeju da razlikuju mirise. Getty Images Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije… »
‘Po mirisu te znam’: Kako mačke prepoznaju vlasnike
Danas 30.05.2025
Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje tokijskog Univerziteta za poljoprivredu. Studija otkriva da ove životinje znatno više i duže njuškaju štapiće sa mirisom nepoznatih ljudi u… »
NIN 30.05.2025
Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje tokijskog Univerziteta za poljoprivredu. Studija otkriva da ove životinje znatno više i duže njuškaju štapiće sa mirisom nepoznatih ljudi u… »
‘Po mirisu te znam’: Kako mačke prepoznaju vlasnike
Južne vesti 30.05.2025
Getty Images Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje tokijskog Univerziteta za poljoprivredu. Studija otkriva da ove životinje znatno više i duže njuškaju štapiće sa mirisom… »
Vesti dana »
Crveni meteo-alarm na severu Srbije – Kikinda i Sombor već na 33 stepena, vrhunac vrućina od 5. do 8. avgusta
RTS pre 15 minutajoš 40 povezanih
Tramp: Postignut dogovor o razoružanju Hamasa i povlačenju Izraela iz Pojasa Gaze
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Užas u Staroj Pazovi: Iz automobila prilazio devojčicama i dodirivao ih, policija ga odmah identifikovala
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Ako izbace Kazahstance! Ovo su rivali Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija
Večernje novosti pre 15 minutajoš 22 povezane