Povezane vesti
'Po mirisu te znam': Kako mačke prepoznaju vlasnike
BBC News 30.05.2025
Mačke su provodile znatno više vremena njuškajući nepoznate ljude, što je naučnicima bio znak da ove životinje umeju da razlikuju mirise. Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje… »
Radio 021 30.05.2025
Mačke su provodile znatno više vremena njuškajući nepoznate ljude, što je naučnicima bio znak da ove životinje umeju da razlikuju mirise. Getty Images Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije… »
‘Po mirisu te znam’: Kako mačke prepoznaju vlasnike
Danas 30.05.2025
Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje tokijskog Univerziteta za poljoprivredu. Studija otkriva da ove životinje znatno više i duže njuškaju štapiće sa mirisom nepoznatih ljudi u… »
NIN 30.05.2025
Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje tokijskog Univerziteta za poljoprivredu. Studija otkriva da ove životinje znatno više i duže njuškaju štapiće sa mirisom nepoznatih ljudi u… »
‘Po mirisu te znam’: Kako mačke prepoznaju vlasnike
Južne vesti 30.05.2025
Getty Images Domaće mačke na osnovu mirisa mogu da razlikuju vlasnika od nepoznatih ljudi, pokazuje najnovije istraživanje tokijskog Univerziteta za poljoprivredu. Studija otkriva da ove životinje znatno više i duže njuškaju štapiće sa mirisom… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena Prajd šetnja nakon manjih incidenata, počeo muzički program u parku Manjež
N1 Info pre 30 minutajoš 39 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 30 povezanih
UŽIVO RAT U UKRAJINI Putin: Zahtev za prekid udara na Kijev stigao je preko njihovih zvaničnih kanala
Euronews pre 4 minutajoš 50 povezanih
Zagreb na nogama! Desetine hiljada ljudi na ulicama zbog ilegalno odloženog otpada u Gospiću
Telegraf pre 50 minutajoš 30 povezanih