Povezane vesti

"Razbijao sam sve pred sobom, ženi sam zapalio svu garderobu" Pevač otkrio svoju mračnu stranu i šokirao sve

"Razbijao sam sve pred sobom, ženi sam zapalio svu garderobu" Pevač otkrio svoju mračnu stranu i šokirao sve

Telegraf pre 2 dana
Miroslav Ilić jedan je od naših najpopularnijih pevača narodne muzike, a njegova karijera počela pre više od dve decenije. Miroslava je publika zavolela kada je otpevao svoj najveći hit "Voleo sam devojku iz grada" 1972. godine. Pevač je dugi niz… »
"Ženi sam zapalio garderobu, razbijao sam sve": Isplivala mračna strana Miroslava Ilića, radio stravične stvari

"Ženi sam zapalio garderobu, razbijao sam sve": Isplivala mračna strana Miroslava Ilića, radio stravične stvari

Mondo pre 2 dana
Poznati narodni pevač Miroslav Ilić osvrnuo se na mračan period života, kada je zbog konzumacije alkohola pokazivao i svoje, ne tako lepo lice. Miroslav Ilić, jedan od najistaknutijih pevača narodne muzike u Srbiji, započeo je svoju muzičku… »
"Razbijao sam sve pred sobom i vređao ljude, ženi sam zapalio svu garderobu" Folker otkrio svoju mračnu stranu

"Razbijao sam sve pred sobom i vređao ljude, ženi sam zapalio svu garderobu" Folker otkrio svoju mračnu stranu

Blic pre 2 dana
Miroslav Ilić jedan je od naših najpopularnijih pevača narodne muzike, a njegova karijera počela je još dok je imao 22 godine i kada je otpevao veliki hit "Voleo sam devojku iz grada" 1972. godine. Miroslav Ilić dugi niz godina je u braku sa… »

Vesti dana »