Повезане вести
"Разбијао сам све пред собом, жени сам запалио сву гардеробу" Певач открио своју мрачну страну и шокирао све
Телеграф 30.05.2025
Мирослав Илић један је од наших најпопуларнијих певача народне музике, а његова каријера почела пре више од две деценије. Мирослава је публика заволела када је отпевао свој највећи хит "Волео сам девојку из града" 1972. године… »
"Жени сам запалио гардеробу, разбијао сам све": Испливала мрачна страна Мирослава Илића, радио стравичне ствари
Мондо 30.05.2025
Познати народни певач Мирослав Илић осврнуо се на мрачан период живота, када је због конзумације алкохола показивао и своје, не тако лепо лице. Мирослав Илић, један од најистакнутијих певача народне музике у Србији, започео је… »
"Разбијао сам све пред собом и вређао људе, жени сам запалио сву гардеробу" Фолкер открио своју мрачну страну
Блиц 29.05.2025
Мирослав Илић један је од наших најпопуларнијих певача народне музике, а његова каријера почела је још док је имао 22 године и када је отпевао велики хит "Волео сам девојку из града" 1972. године. Мирослав Илић дуги низ година… »
Вести дана »
МУП: Полиција у Лазаревцу запленила око килограм марихуане, ухапшено двоје
НИН пре 1 сатјош 30 повезаних
Просуто млеко испред Скупштине града Краљева – протест због најаве да ће откупна цена млека бити мања за пет динара
РТС пре 3 сатајош 29 повезаних
Два главна циља Вучића у 2026: Очување мира и стабилности и да економски буде најбоља у историји
Глас Зајечара пре 1 сатјош 18 повезаних