Повезане вести

'Неверица и туга': Професорка о отказу због обуставе наставе

'Неверица и туга': Професорка о отказу због обуставе наставе

Слободна Европа 30.05.2025
Три професорке Гимназије "Светозар Милетић" у Србобрану, војвођанској општини, добиле су отказ јер су обуставиле наставу у знак подршке студентским захтевима. "Прво је био шок, а онда неверица и потом туга. И сад сам стално на… »
У Србобрану у суботу протест подршке наставницама које су добиле отказе

У Србобрану у суботу протест подршке наставницама које су добиле отказе

Мој Нови Сад 30.05.2025
У суботу, 31. маја, од 17 часова, у Србобрану ће бити одржан протест у знак солидарности и подршке наставницама које су добиле отказе. Да подсетимо, јуче су три наставнице Гимназије и стручне школе "Светозар Милетић" у Србобрану… »
Удружена просвета о отказима професоркама у Србобрану: Ако ћутимо, сутра неће имати ко да држи час

Удружена просвета о отказима професоркама у Србобрану: Ако ћутимо, сутра неће имати ко да држи час

Нови магазин 30.05.2025
Удружена просвета Србије је, поводом отказа професоркама из Србобрана због подршке студентима, саопштила да је такав потез "лице система који више не подноси ни најмањи гест моралне храбрости". "'Пуцајте, ја држим час', рекао је… »
Удружена просвета Србије: Ко данас стреља професоре - нема стројева, али има решења о отказу

Удружена просвета Србије: Ко данас стреља професоре - нема стројева, али има решења о отказу

Н1 Инфо 30.05.2025
Удружена просвета Србије, поводом отказа које су професорке из Србобрана добиле због подршке студентима, саопштила је да такав потез лице система који више не подноси ни најмањи гест моралне храбрости. "'Пуцајте, ја држим час!'… »
Три професорке из Србобрана добиле отказ због подршке студентским протестима

Три професорке из Србобрана добиле отказ због подршке студентским протестима

Сербиан Невс Медиа 30.05.2025
Удружена просвета Србије саопштила је да су три професорке из школе „Светозар Милетић“ у Србобрану, Весна Врекић, Мирјана Михајлов и Славица Филиповић, добиле отказ 28. маја 2025. године. Откази су уследили након што су… »
Удружена просвета Србије: Студенти су рекли „Доста је!“, наставници су стали уз њих, систем је одговорио – отказом

Удружена просвета Србије: Студенти су рекли „Доста је!“, наставници су стали уз њих, систем је одговорио – отказом

Нова 30.05.2025
Удружена просвета Србије, поводом отказа које су професорке из Србобрана добиле због подршке студентима, саопштила је да такав потез лице система који више не подноси ни најмањи гест моралне храбрости. „‘Пуцајте, ја држим час!’… »
Удружена просвета Србије: „Данас се стреља ћутањем система“

Удружена просвета Србије: „Данас се стреља ћутањем система“

Недељник 30.05.2025
Удружена просвета Србије, поводом отказа које су професорке из Србобрана добиле због подршке студентима, саопштила је да такав потез лице система који више не подноси ни најмањи гест моралне храбрости, пише Н1. „‘Пуцајте, ја… »

Радио 021 30.05.2025
Удружена просвета Србије је, поводом отказа професоркама из Србобрана због подршке студентима, саопштила да је такав потез "лице система који више не подноси ни најмањи гест моралне храбрости". "'Пуцајте, ја држим час', рекао је… »

Вести дана »