Povezane vesti

'Neverica i tuga': Profesorka o otkazu zbog obustave nastave

'Neverica i tuga': Profesorka o otkazu zbog obustave nastave

Slobodna Evropa pre 2 dana
Tri profesorke Gimnazije "Svetozar Miletić" u Srbobranu, vojvođanskoj opštini, dobile su otkaz jer su obustavile nastavu u znak podrške studentskim zahtevima. "Prvo je bio šok, a onda neverica i potom tuga. I sad sam stalno na nekoj oscilaciji… »
U Srbobranu u subotu protest podrške nastavnicama koje su dobile otkaze

U Srbobranu u subotu protest podrške nastavnicama koje su dobile otkaze

Moj Novi Sad pre 2 dana
U subotu, 31. maja, od 17 časova, u Srbobranu će biti održan protest u znak solidarnosti i podrške nastavnicama koje su dobile otkaze. Da podsetimo, juče su tri nastavnice Gimnazije i stručne škole "Svetozar Miletić" u Srbobranu dobile rešenje o… »
Udružena prosveta o otkazima profesorkama u Srbobranu: Ako ćutimo, sutra neće imati ko da drži čas

Udružena prosveta o otkazima profesorkama u Srbobranu: Ako ćutimo, sutra neće imati ko da drži čas

Novi magazin pre 2 dana
Udružena prosveta Srbije je, povodom otkaza profesorkama iz Srbobrana zbog podrške studentima, saopštila da je takav potez "lice sistema koji više ne podnosi ni najmanji gest moralne hrabrosti". "'Pucajte, ja držim čas', rekao je profesor pred… »
Udružena prosveta Srbije: Ko danas strelja profesore - nema strojeva, ali ima rešenja o otkazu

Udružena prosveta Srbije: Ko danas strelja profesore - nema strojeva, ali ima rešenja o otkazu

N1 Info pre 2 dana
Udružena prosveta Srbije, povodom otkaza koje su profesorke iz Srbobrana dobile zbog podrške studentima, saopštila je da takav potez lice sistema koji više ne podnosi ni najmanji gest moralne hrabrosti. "'Pucajte, ja držim čas!' — rekao je… »
Tri profesorke iz Srbobrana dobile otkaz zbog podrške studentskim protestima

Tri profesorke iz Srbobrana dobile otkaz zbog podrške studentskim protestima

Serbian News Media pre 2 dana
Udružena prosveta Srbije saopštila je da su tri profesorke iz škole „Svetozar Miletić“ u Srbobranu, Vesna Vrekić, Mirjana Mihajlov i Slavica Filipović, dobile otkaz 28. maja 2025. godine. Otkazi su usledili nakon što su profesorke obustavile… »
Udružena prosveta Srbije: Studenti su rekli „Dosta je!“, nastavnici su stali uz njih, sistem je odgovorio – otkazom

Udružena prosveta Srbije: Studenti su rekli „Dosta je!“, nastavnici su stali uz njih, sistem je odgovorio – otkazom

Nova pre 2 dana
Udružena prosveta Srbije, povodom otkaza koje su profesorke iz Srbobrana dobile zbog podrške studentima, saopštila je da takav potez lice sistema koji više ne podnosi ni najmanji gest moralne hrabrosti. „‘Pucajte, ja držim čas!’ – rekao je… »
Udružena prosveta Srbije: „Danas se strelja ćutanjem sistema“

Udružena prosveta Srbije: „Danas se strelja ćutanjem sistema“

Nedeljnik pre 2 dana
Udružena prosveta Srbije, povodom otkaza koje su profesorke iz Srbobrana dobile zbog podrške studentima, saopštila je da takav potez lice sistema koji više ne podnosi ni najmanji gest moralne hrabrosti, piše N1. „‘Pucajte, ja držim čas!’ —… »

Radio 021 pre 2 dana
Udružena prosveta Srbije je, povodom otkaza profesorkama iz Srbobrana zbog podrške studentima, saopštila da je takav potez "lice sistema koji više ne podnosi ni najmanji gest moralne hrabrosti". "'Pucajte, ja držim čas', rekao je profesor pred… »

Vesti dana »