Povezane vesti

Tanji Bošković nakon 40 godina stigao poklon od pokojnog Bekima: Branki se nikako nije dopao, ali je ipak pristala

Tanji Bošković nakon 40 godina stigao poklon od pokojnog Bekima: Branki se nikako nije dopao, ali je ipak pristala

Kurir pre 3 dana
Glumica Tanja Bošković doživela je 2013. godine jedan od najemotivnijih trenutaka u svojoj karijeri – neočekivani poklon koji je za nju bio sačuvan pune četiri decenije. Taj dar, sa snažnom simbolikom i dubljim značenjem, uručila joj je… »
Tanji Bošković nakon 40 godina stigao poklon od pokojnog Bekima: Njegova žena negodovala, ali ga joj ga je ipak dala

Tanji Bošković nakon 40 godina stigao poklon od pokojnog Bekima: Njegova žena negodovala, ali ga joj ga je ipak dala

Mondo pre 3 dana
Tanja Bošković ne krije da ju je iznenađenje dovelo do suza. Glumica Tanja Bošković primila je 2013. godine izuzetno dirljiv i neočekivan poklon, koji je za nju bio sačuvan punih 40 godina. Poklon joj je uručila Branka Petrić, glumica i supruga… »
"Plakala sam, mislila sam da ću pasti": Tanji Bošković Posle 40 godina stigao poklon od Bekima: Branka Petrić joj lično…

"Plakala sam, mislila sam da ću pasti": Tanji Bošković Posle 40 godina stigao poklon od Bekima: Branka Petrić joj lično…

Blic pre 3 dana
Od legendarnog Bekima Fehmijua, glumica Tanja Bošković je nakon 40 godina dobila poklon a njegova supruga i glumica Branka Petrić joj ga je uručila. Naime, Tanji je poklon stigao 2013. godine, tek posle 40 godina. Sve se dogodilo iste godine na… »

Vesti dana »