Povezane vesti
Nožem redom klao decu na žurki, pa zapalio vikendicu Brat monstruma Mihaila (17) se oglasio i podelio šokantne detalje…
Kurir pre 3 dana
"Znam šta se desilo, ali ne znam detalje. Pa, bio je tamo, ali nije činjenica da je to bio on. Ne bi imao motiv", rekao je on za brata Mišu. Prema njegovim rečima, brat je rekao da je na žurki trebalo da bude petoro ljudi, ali niko od prethodno… »
"Miša to nije uradio" Oglasio se brat Mihaila (17) koji je klao prijatelje na žurci pa zapalio njih i sebe
Alo pre 3 dana
Pavel Paramonov, brat Mihaila Paramonova, osumnjičenog za napad nožem na tinejdžere na žurki u vikendici u Bajkalsku, Irkutska oblast, u razgovoru za medije u sredu posumnjao je u umešanost svog brata u zločin. - Znam šta se desilo, ali ne znam… »
Mihailo (17) ubio prijatelje na žurki, pa zapalio kuću: Sada se oglasio njegov brat i šokirao sve
Večernje novosti pre 3 dana
PAVEL Paramonov, brat Mihaila Paramonova, osumnjičenog za napad nožem na tinejdžere na žurki u vikendici u Bajkalsku, Irkutska oblast, u razgovoru za medije u sredu posumnjao je u umešanost svog brata u zločin. Foto: Profimedia - Znam šta se… »
Mihailo (17) ubio 5 drugara, pa sve spalio: Oglasio se njegov brat nakon jezivog masakra: "Znam šta se desilo..."
Blic pre 3 dana
Pavel Paramonov, brat Mihaila Paramonova, osumnjičenog za napad nožem na tinejdžere na žurki u vikendici u Bajkalsku, Irkutska oblast, u razgovoru za medije u sredu posumnjao je u umešanost svog brata u zločin. "Znam šta se desilo, ali ne znam… »
Oglasio se brat Mihaila (17) koji je pobio drugove na žurki pa zapalio vikendicu: "Miša to niije uradio!"
Telegraf pre 3 dana
Pavel Paramonov, brat Mihaila Paramonova, osumnjičenog za napad nožem na tinejdžere na žurki u vikendici u Bajkalsku, Irkutska oblast, u razgovoru za medije u sredu posumnjao je u umešanost svog brata u zločin. "Znam šta se desilo, ali ne znam… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora aktivistima SNS-a i napada na profesorku
Serbian News Media pre 25 minutajoš 34 povezane

UŽIVO Protest "I nama je dosta krvi" zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Radio 021 pre 31 minutajoš 25 povezanih

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih

Novi Sad: Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama tragedije na Železničkoj stanici
Serbian News Media pre 3 satajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Rektor Đokić se obratio sa balkona Pravnog fakulteta u Beogradu: Hitna akcija Niških studenata, idu do gradskog odbora SNS
Nova pre 20 minutajoš 63 povezane