Povezane vesti
"Spustite me, spustite me!" Tinejdžerka (19) koja je stradala u Budvi želela da prekine let pre tragedije? Očevidac: Vikala…
Kurir pre 3 dana
Tinejdžerka (19) iz Novog Sada poginula je u Budvi, tokom parasejlinga na plaži u Bečićima, a kako se saznaje, nesrećna devojka se tokom leta sama otkačila sa sigurnosne sajle i pala sa visine veće od 50 metara u more. Kako se saznaje, nesreća se… »
Postoji i 2. Snimak tragedije u Budvi: Profesorka psihologije analizirala oba: Ovo što sam videla liči na reakciju bega
Kurir pre 3 dana
Profesorka psihologije, doktorka Jasna Hrnčić govorila je danas o tragediji koja se dogodila u Budvi kada je Novosađanka (19) stradala tokom parasejlinga na plaži u Bečićima. Kako se saznaje, nesrećna devojka se tokom leta sama otkačila sa… »
„Nemamo reči kojima bismo opisali kako se osećamo“ neutešni drugari se opraštaju od tragično stradale novosađanke…
Dnevnik pre 2 dana
Tinejdžerka iz Novog Sada poginula je pre dva dana u Budvi kada se, iz još uvek nepoznatog razloga, odvezala sa sajle tokom parasejlinga i pala sa visine od oko 50 metara u more. Neutešni prijatelji objavili su njenu fotografiju i stradaloj uputili… »
Kako je snimak drame u vazduhu procurio u javnost? Otvaraju se brojna pitanja u vezi sa pogibijom Tijane (19)
Mondo pre 2 dana
Policija proverava ko je dao snimak drame u vazduhu i kako je on procurio u javnost. Dva dana nakon tragičnog događaja u Budvi gde je tokom parasejlinga život izgubila devojka iz Novog Sada (19) nadležni utvrđuju okolnosti pod kojim je došlo do… »
Kako je snimak pogibije Novosađanke (19) dospeo u javnost? Vlasnik agencije za parasejling pod istragom
Kurir pre 2 dana
Dan nakon tragičnog događaja u Budvi gde je tokom parasejlinga život izgubila devojka iz Novog Sada (19) nadležni utvrđuju okolnosti pod kojim je došlo do nesreće. U toku je tehnički pregled glisera, ali i celokupne opreme, a takođe se čeka i… »
Misterija smrti novosađanke u Budvi sve veća! Panični napad, emotivna trauma ili nešto treće: Stručnjak analizira za…
Kurir pre 2 dana
Tragedija u Budvi kada je tokom parasejlinga stradala devetnaestogodišnja devojka iz Novog Sada potresla je javnost, a misterija nesreće otvorila je niz pitanja o tome da li je uzrok pada panični napad. Policija i Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru… »
"Videla sam drugi snimak, jasno mi je šta se desilo": Profesorka psihologije analizirala tragediju u Budvi
Mondo pre 2 dana
Devojka (19) tragično je stradala u Budvi, a kako doktorka Jasna Hrnčić sumnja uzork nesreće je bila adrenalinska reakcija. Profesorka psihologije, doktorka Jasna Hrnčić govorila je danas o tragediji koja se dogodila u Budvi kada je Novosađanka… »
Da bi se to sve desilo u letu potrebna je velika snaga: Zato je nejasno šta se dogodilo Novosađanki tokom parasejlinga!
Kurir pre 2 dana
Tragedija u kojoj je Novosađanka (19) nastradala tokom parasejlinga u Budvi, potresla je čitav region. Nema osobe koja se nije zapitala šta se to dogodilo tokom leta iznad mora, koji je trebalo da traje desetak minuta, kada je devojka sa 50 metara… »
"Spustite me, spustite me": Devojka (19) vikala na sav glas, ali je niko nije čuo, očevici o tragediji u Budvi
Mondo pre 2 dana
Devojka T. R. iz Novog Sada tragično je stradalo tokom parasejlinga u Budvi, a očevici su otkrili šta se dogodilo. Tinejdžerka (19) iz Novog Sada poginula je u Budvi, tokom parasejlinga na plaži u Bečićima, a kako se saznaje, nesrećna devojka se… »
"Sudarili su se na zip lajnu" u Crnoj Gori se pre tragedije u Budvi dogodio još jedan sličan događaj
Kurir pre 2 dana
U sredu je Budvu potresla tragična nesreća tokom parasejlinga u kojoj je život izgubila devojka iz Novog Sada (19). Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada se, iz za sada neutvrđenih razloga, devojka odvojila od sajle i pala sa velike… »
Tragedija u Budvi otvara pitanje: Sa koje visine je pad u vodu opasan? Ukoliko znate ove stvari, imate šanse da preživite…
Alo pre 2 dana
Novosađanka (19) poginula je 28. maja, u sredu, u Budvi kada se odvezala sa sajle tokom parasejlinga, a zatim pala sa oko 50 metara visine u more. Devetnaestogodišnja devojka iz Novog Sada udarila je u površinu mora pri velikoj brzini, bez ikakve… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 29 minutajoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

Zelenski: U koordinisanom napadu na ruske vojne avione korišćeno 117 dronova
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana