Повезане вести
"Спустите ме, спустите ме!" Тинејџерка (19) која је страдала у Будви желела да прекине лет пре трагедије? Очевидац: Викала на…
Курир 30.05.2025
Тинејџерка (19) из Новог Сада погинула је у Будви, током парасејлинга на плажи у Бечићима, а како се сазнаје, несрећна девојка се током лета сама откачила са сигурносне сајле и пала са висине веће од 50 метара у море. Како се… »
Постоји и 2. Снимак трагедије у Будви: Професорка психологије анализирала оба: Ово што сам видела личи на реакцију бега
Курир 30.05.2025
Професорка психологије, докторка Јасна Хрнчић говорила је данас о трагедији која се догодила у Будви када је Новосађанка (19) страдала током парасејлинга на плажи у Бечићима. Како се сазнаје, несрећна девојка се током лета сама… »
„Немамо речи којима бисмо описали како се осећамо“ неутешни другари се опраштају од трагично страдале новосађанке: Свет те је…
Дневник 30.05.2025
Тинејџерка из Новог Сада погинула је пре два дана у Будви када се, из још увек непознатог разлога, одвезала са сајле током парасејлинга и пала са висине од око 50 метара у море. Неутешни пријатељи објавили су њену фотографију… »
Како је снимак погибије Новосађанке (19) доспео у јавност? Власник агенције за парасејлинг под истрагом
Курир 30.05.2025
Дан након трагичног догађаја у Будви где је током парасејлинга живот изгубила девојка из Новог Сада (19) надлежни утврђују околности под којим је дошло до несреће. У току је технички преглед глисера, али и целокупне опреме, а… »
Како је снимак драме у ваздуху процурио у јавност? Отварају се бројна питања у вези са погибијом Тијане (19)
Мондо 30.05.2025
Полиција проверава ко је дао снимак драме у ваздуху и како је он процурио у јавност. Два дана након трагичног догађаја у Будви где је током парасејлинга живот изгубила девојка из Новог Сада (19) надлежни утврђују околности под… »
Мистерија смрти новосађанке у Будви све већа! Панични напад, емотивна траума или нешто треће: Стручњак анализира за Курир…
Курир 30.05.2025
Трагедија у Будви када је током парасејлинга страдала деветнаестогодишња девојка из Новог Сада потресла је јавност, а мистерија несреће отворила је низ питања о томе да ли је узрок пада панични напад. Полиција и Основно државно… »
"Видела сам други снимак, јасно ми је шта се десило": Професорка психологије анализирала трагедију у Будви
Мондо 30.05.2025
Девојка (19) трагично је страдала у Будви, а како докторка Јасна Хрнчић сумња узорк несреће је била адреналинска реакција. Професорка психологије, докторка Јасна Хрнчић говорила је данас о трагедији која се догодила у Будви када… »
Да би се то све десило у лету потребна је велика снага: Зато је нејасно шта се догодило Новосађанки током парасејлинга!
Курир 30.05.2025
Трагедија у којој је Новосађанка (19) настрадала током парасејлинга у Будви, потресла је читав регион. Нема особе која се није запитала шта се то догодило током лета изнад мора, који је требало да траје десетак минута, када је… »
"Спустите ме, спустите ме": Девојка (19) викала на сав глас, али је нико није чуо, очевици о трагедији у Будви
Мондо 30.05.2025
Девојка Т. Р. из Новог Сада трагично је страдало током парасејлинга у Будви, а очевици су открили шта се догодило. Тинејџерка (19) из Новог Сада погинула је у Будви, током парасејлинга на плажи у Бечићима, а како се сазнаје… »
"Сударили су се на зип лајну" у Црној Гори се пре трагедије у Будви догодио још један сличан догађај
Курир 30.05.2025
У среду је Будву потресла трагична несрећа током парасејлинга у којој је живот изгубила девојка из Новог Сада (19). Према првим информацијама, до несреће је дошло када се, из за сада неутврђених разлога, девојка одвојила од сајле… »
Трагедија у Будви отвара питање: Са које висине је пад у воду опасан? Уколико знате ове ствари, имате шансе да преживите…
Ало 30.05.2025
Новосађанка (19) погинула је 28. маја, у среду, у Будви када се одвезала са сајле током парасејлинга, а затим пала са око 50 метара висине у море. Деветнаестогодишња девојка из Новог Сада ударила је у површину мора при великој… »
Вести дана »
Техеран послао Вашингтону план у три фазе - Ормуски мореуз у центру договора
Спутник пре 4 минутајош 18 повезаних
Јутро хладно, током дана топло, температура до 24 степена; Први мај у знаку хладнијег времена?
РТВ пре 24 минутајош 18 повезаних
Министарство подржава издвајање додатних 300 милона евра за стамбене кредите за младе
Н1 Инфо пре 9 минутајош 9 повезаних