Povezane vesti
Dekan Radovanović: Vlada Srbije ucenjuje i koči upis budućih brucoša
NIN 30.05.2025
Vlada Srbije je ta koja ucenjuje i koči upis budućih brucoša na fakultete, time što nije odobrila kvote koje je Univerzitet u Beogradu predložio, izjavio je danas FoNetu dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović. "Univerzitet je obavio svoj deo posla, mi… »
Dekan Fizičkog fakulteta: Vlada ucenjuje i koči upis budućih brucoša
Radio 021 30.05.2025
Vlada Srbije je ta koja ucenjuje i koči upis budućih brucoša na fakultete, time što nije odobrila kvote koje je Univerzitet u Beogradu predložio, izjavio je dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović. "Univerzitet je obavio svoj deo posla, mi smo… »
Dekan Radovanović: Univerzitet u Beogradu predložio upisne kvote, Vlada koči
RTV 30.05.2025
BEOGRAD - Vlada Srbije je ta koja ucenjuje i koči upis budućih brucoša na fakultete, time što nije odobrila kvote koje je Univerzitet u Beogradu predložio, izjavio je danas FoNetu dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović. "Univerzitet je obavio svoj deo… »
Dekan Fizičkog fakulteta: Vlada koči upis brucoša, Univerzitet je uradio svoj deo posla
Insajder 30.05.2025
Vlada Srbije je ta koja ucenjuje i koči upis budućih brucoša na fakultete, time što nije odobrila kvote koje je Univerzitet u Beogradu predložio, izjavio je danas FoNetu dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović. 'Univerzitet je obavio svoj deo posla, mi… »
Dekan Radovanović: Vlada ucenjuje i koči upis budućih brucoša
N1 Info 30.05.2025
Vlada Srbije je ta koja ucenjuje i koči upis budućih brucoša na fakultete, time što nije odobrila kvote koje je Univerzitet u Beogradu predložio, izjavio je danas FoNetu dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović. "Univerzitet je obavio svoj deo posla, mi… »
Dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović: Vlada ucenjuje i koči
Danas 30.05.2025
Vlada Srbije je ta koja ucenjuje i koči upis budućih brucoša na fakultete, time što nije odobrila kvote koje je Univerzitet u Beogradu predložio, izjavio je danas FoNetu dekan Fizičkog fakulteta Voja Radovanović. „Univertitet je obavio svoj deo posla, mi… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
Glas Zaječara pre 24 minutajoš 18 povezanih
Dijaspora obezbedila Kurtiju ubedljivu pobedu, Gogić: Srpskoj zajednici potrebna podrška Beograda i sveta
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Od Trampa sam tražio garancije u trajanju do 50 godina; Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 59 minutajoš 35 povezanih