Povezane vesti
Nesvakidašnja ljubav srpkinje Marije i meksikanca Sederika: Bili drugari, a onda im jedan momenat promenio živote - pogledajte…
Kurir 30.05.2025
Marija Vasić iz Ljubovije svoju ljubav i životnog saputnika je pronašla preko okeana, čak u Meksiku Sitiju. Sve je bilo spontano, a njihova priča se završila brakom i crkvenim venčanjem. Marija je završila Pedagoški fakultet u Užicu. Imala je, kako kaže… »
"Čim sam je video znao sam da će biti moja žena": Meksikanac ostavio sve i došao u Srbiju zbog Marije
Mondo 30.05.2025
Priča Marije i Federika još jedan je dokaz da ljubav ne zna za granice. Marija Vasić iz Užica, studentkinja Pedagoškog fakulteta u Užica, oduvek je sanjala da nauči španski jezik i upravo ta želja bila je sudbonosna. Preko drugarice upoznaje Federika… »
Vesti dana »
Počinje primena Zakona o strancima na KiM: Srbima dat rok od tri meseca za dokumenta, boravišne dozvole na godinu dana
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 39 povezanih
Modžtaba Hamnei 'obavlja dužnosti', kažu iz Teherana, Tramp 'čuo da nije živ'
BBC News pre 44 minutajoš 32 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Iranska vojska tvrdi da je pogodila sedište policije u Izraelu; Arakči: Modžtaba Hamnei je živ
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Hrvat dao gol srpskom timu iz Australije, pa mu saigrač umalo nastradao: Slavlje je moglo da mu dođe glave, srećom veći incident je izbegnut!
Hot sport pre 19 minutajoš 57 povezanih