Povezane vesti
Nesvakidašnja ljubav srpkinje Marije i meksikanca Sederika: Bili drugari, a onda im jedan momenat promenio živote - pogledajte…
Kurir 30.05.2025
Marija Vasić iz Ljubovije svoju ljubav i životnog saputnika je pronašla preko okeana, čak u Meksiku Sitiju. Sve je bilo spontano, a njihova priča se završila brakom i crkvenim venčanjem. Marija je završila Pedagoški fakultet u Užicu. Imala je, kako kaže… »
"Čim sam je video znao sam da će biti moja žena": Meksikanac ostavio sve i došao u Srbiju zbog Marije
Mondo 30.05.2025
Priča Marije i Federika još jedan je dokaz da ljubav ne zna za granice. Marija Vasić iz Užica, studentkinja Pedagoškog fakulteta u Užica, oduvek je sanjala da nauči španski jezik i upravo ta želja bila je sudbonosna. Preko drugarice upoznaje Federika… »
Vesti dana »

Prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja - poslanici o novom Zakonu o legalizaciji, nastavak sutra u 10 sati
RTV pre 1 satjoš 65 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih

Poneo 100.000 maraka, za sat se razgrabilo: Halid o ratu u Bosni, otkrio da li je zamerio Kusturici što je otišao
Mondo pre 2 satajoš 53 povezane

Vanredna situacija zbog snega u Ivanjici, Crnoj Travi, Medveđi i Novoj Varoši
Naslovi.ai pre 0 minuta

Srbija više nema šta da razgovara sa SAD o sankcijama NIS-u, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 26 povezanih