Povezane vesti
Nesvakidašnja ljubav srpkinje Marije i meksikanca Sederika: Bili drugari, a onda im jedan momenat promenio živote -…
Kurir pre 2 dana
Marija Vasić iz Ljubovije svoju ljubav i životnog saputnika je pronašla preko okeana, čak u Meksiku Sitiju. Sve je bilo spontano, a njihova priča se završila brakom i crkvenim venčanjem. Marija je završila Pedagoški fakultet u Užicu. Imala je… »
"Čim sam je video znao sam da će biti moja žena": Meksikanac ostavio sve i došao u Srbiju zbog Marije
Mondo pre 3 dana
Priča Marije i Federika još jedan je dokaz da ljubav ne zna za granice. Marija Vasić iz Užica, studentkinja Pedagoškog fakulteta u Užica, oduvek je sanjala da nauči španski jezik i upravo ta želja bila je sudbonosna. Preko drugarice upoznaje… »
Vesti dana »

"Došli smo da pozdravimo ministra osvete": "Doček" za Stankovića u Novom Sadu, dekani ušli u Banovinu tokom tišine
N1 Info pre 42 minutajoš 42 povezane

Vučić odbacio optužbe Tepićke, tvrdi da ne poznaje kriminalca Koraća
Beta pre 32 minutajoš 24 povezane

„Vostani Serbie“: Pogledajte kako su protekli protesti u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Boru, Kragujevcu, Šapcu i Beogradu
Nova pre 7 minutajoš 19 povezanih

Druga runda mirovnih pregovora Rusije i Ukrajine, NATO zemlje dreše kesu za vojsku
BBC News pre 57 minutajoš 16 povezanih