Povezane vesti
Ne dirajte na svoju ruku! Ovde je zabranjena stvar koju radimo svi kod kuće, na osiguranje ni ne računajte
Kurir pre 2 dana
Struja nosi ozbiljne rizike, od strujnog udara do požara, zbog čega je u Nemačkoj zakonom zabranjeno da laici rade na električnim instalacijama povezanim na javnu mrežu. Prema Uredbi o niskonaponskom priključku (NAV), član 13, ovakvi poslovi su… »
Ovo ne smete sami raditi u stanu Možete ostati bez osiguranja zbog jedne greške
Alo pre 2 dana
Rad sa strujom u Nemačkoj nije šala čak i najbezazleniji zadaci, poput zamene utičnice ili povezivanja lustera, mogu vas skupo koštati ako niste stručnjak. Prema tamošnjim propisima, tačnije članu 13 Uredbe o niskonaponskom priključku (NAV)… »
Opasno i protivzakonito Šta (ne) smete da radite sa strujom u Nemačkoj
Dnevnik pre 2 dana
Zamena utičnice ili montiranje svetiljke deluje kao jednostavan zadatak, ali u Nemačkoj ovakve intervencije nisu samo potencijalno opasne već mogu biti i zakonom zabranjene. Mnogi se u svakodnevici odluče za "uradi sam" pristup kada je u pitanju… »
Ne dirajte bez majstora! U Nemačkoj zabranjen posao koji svi radimo svaki dan u svojoj kući
Blic pre 2 dana
Da li ste znali da jedan svakodnevni zadatak, koji mnogi obavljaju bez razmišljanja, može biti i opasan i zakonom zabranjen? U Nemačkoj, "uradi sam" pristup električnim instalacijama može vas koštati mnogo više od vremena – potencijalno i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 15 minutajoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 4 minutajoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana