Povezane vesti
"Shvatio sam da ću narušiti odnos sa braćom": Marko Đoković se povukao iz javnosti, Novak zna šta je sve prošao
Mondo pre 2 dana
Novak Đoković je uticao na odluku brata Marka da se povuče, skloni iz javnog života i preseli u Španiju. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovih dana učestvuje na Rolan Garosu i pokušava da se domogne 25. grend slem titule, a turnir u… »
Novak o „onom“ meču sa Sinerom: Da sebe guram, a da ne pregorim
Sport klub pre 2 dana
U nedavnom intervjuu Novak Đoković izjavio je da je u polufinalu Australijan opena 2024. godine bio samo fizički prisutan, a mentalno potpuno odsutan. Posle pobede nad Korentanom Muteom u drugom kolu Rolan Garosa bilo je vremena i za teme koje nisu… »
"Bio sam potpuno prazan, dugo sam taj osećaj nosio": Novak otvorio dušu kao nikada pre, priznao veliku grešku
Mondo pre 2 dana
Novak Đoković priznao je da je verovatno pogrešio što je igrao u Australiji prošle godine i da je bio mentalno prazan. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković uzeo je 100. titulu u karijeri u Ženevi i sa dobrim raspoloženjem došao je… »
Novak nikad pre nije govorio o ovome: Otvorio dušu o kobnoj grešci zbog koje ga je Siner srušio
Nova pre 2 dana
Novak Đoković nije zaboravio poraz od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena 2024. godine (prvi poraz u polufinalu ovog turnira u karijeri, do tada imao 10-0) i pojasnio je šta se desilo tada. Po prvi put. Nikada pre Đoković nije otkrio sve… »
Đoković se tada gotovo ugasio! Novak prvi put pričao o trenutku kada je shvatio da je u ozbiljnom problemu: Dugo sam to…
Kurir pre 2 dana
Srpske medije je na izdvojenom delu konferencije za medije Novaka Đokovića nakon pobede nad Korentinom Muteom interesovalo da prokomentariše navode iz podkasta sa Slavenom Bilićem u kome je rekao da se u meču sa Janikom Sinerom u polufinalu… »
Surovo iskreni Đoković: "Možda je trebalo da propustim Australijan open!"
B92 pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković osvrnuo se na početak 2024. godine i poraz u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera. Đoković je u 2024. godinu ušao potpuno ispražnjen u svakom smislu te reči – nakon osvajanja tri od četiri Grend slema i… »
Novak se setio poraza od Sinera u Australiji: "Bio sam prazan, taj osećaj sam nosio dugo..."
Telegraf pre 2 dana
Novak Đoković je u jednom podkast pričao o praznim baterijama i nekim izgubljenim motivima u prošloj sezoni, te je u međuvremenu detektovao probleme koji su se pojavili još u 2023. godini usled iscrpljenosti i kompletiranja raznih rekorda. Podelio… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: U koordinisanom napadu na ruske vojne avione korišćeno 117 dronova
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 3 satajoš 1 povezana