Povezane vesti
Dragoje čitav radni vek odvajao od plate kako bi pomogao drugima, njegova akcija za Suada pokrenula pozitivnu lavinu
Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne pomoći, ali mu komšije i sugrađani svesrdno pomažu i na taj način pokazuju da nije sam. Jedan od onih, koji na najbolji način potvrđuje da su… »
Inspektor velikog srca: Dragoje čitav radni vek odvajao od plate i davao kako bi pomogao drugima: Njegova akcija za Suada…
Kurir pre 5 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplatacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Vesti dana »

Vozaču oklopnog vozila 12 godina zatvora zbog udesa u kojem je poginulo petoro
Radio sto plus pre 30 minutajoš 14 povezanih

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih

Evropski indeksi u blagom porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale evropsko tržište
Blic pre 1 satjoš 22 povezane