Povezane vesti
Mi snaga naroda se oglasio o prodaji oružja Ukrajini
Danas 30.05.2025
Navodi ruskih bezbednosnih struktura da Srbija prodaje oružje i municiju Ukrajini, predstavljaju nacionalnu sramotu i novi udar vlasti Aleksandra Vučića na srpski ugled na međunarodnom planu, ocenio je danas pokret Mi-snaga naroda. U saopštenju su naveli… »
Mi-snaga naroda: Navodi o prodaji oružja Ukrajini nacionalna sramota Srbije
Beta 30.05.2025
Navodi ruskih bezbednosnih struktura da Srbija prodaje oružje i municiju Ukrajini, predstavljaju nacionalnu sramotu i novi udar vlasti Aleksandra Vučića na srpski ugled na međunarodnom planu, ocenio je danas pokret Mi-snaga naroda. U saopštenju su… »
Svaki autentični narodni bunt protiv Vučićeve vlasti je više nego opravdan
Pravda 30.05.2025
"Optužba zvanične Rusije da, prodajom ogromnih količina oružja i municije Kijevu, ”srpska vojna industrija pokušava da puca Rusiji u leđa” predstavlja ne samo nacionalnu sramotu već, posle Vučićevog debakla na Floridi, novi udar sadašnje vlasti na srpski… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 3 satajoš 58 povezanih

Putin i Tramp sklopili tajni dogovor iza leđa Zelenskog? Ovih 5 tačaka će odrediti sudbinu Ukrajine
Mondo pre 1 satjoš 63 povezane