Povezane vesti
"Dobijam pretnje" Ava Karabatić van sebe nakon očeve smrti, prolazi kroz pakao, otkrila stravične detalje
Alo pre 2 dana
Ava je sada, putem svog Instagrama saopštila da nakon očeve smrti dobija dosta pretnji i uvreda. Ivica Karabatić, otac Ave Karabatić, preminuo je pre dva dana u Beogradu u 59. godini života usled srčanog udara, uprkos tome što su lekari pokušali… »
Nakon molbi Ave Karabatić ova pevačica joj uplatila novac! Evo ko joj pomaže oko sahrane oca
Alo pre 2 dana
Osim što se zdravstveno loše oseća, ona je i u velikim finansijskim problemima. Otac Ave Karabatić preminuo je pre dva dana u Beogradu od posledica srčanog udara, a starleta nema novčana sredstva da njegovo telo transportuje u Split i sahrani ga… »
"Prete mi, govore da sam mentalno nestabilna": Ava Karabatić otkrila kroz šta prolazi nakon smrti oca
Mondo pre 2 dana
Starleta Ava Karabatić nekoliko dana prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u Beogradu. Ava na društvenim mrežama svakodnevno moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi Starleta se sada ponovo oglasila na… »
"Dobijam pretnje i poruke mržnje" Nakon što joj je otac preminuo starleta otkrila kroz šta prolazi: Pred smrt joj je jedno…
Kurir pre 2 dana
Bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u 59. godini u Beogradu. Ona od tada na društvenim mrežama svakodnevno moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Starleta se… »
"Dobijam poruke pune mržnje, vređanja, pretnje" Ava Karabatić prolazi kroz pakao, a otac joj pred smrt jedno zabranio!
Alo pre 2 dana
Starleta se ponovo oglasila u teškom trenutku. Otac Ave Karabatić, Ivica Karabatić, preminuo je u Beogradu pre dva dana u 59. godini od posledica srčanog udara. Trenutno se bori sa finansijskim problemima, jer joj je potrebna velika svota novca kako… »
"Dobijam pretnje, poruke pune mržnje. Pričaju mi da sam mentalno nestabilna": Ava Karabatić otkrila kroz šta prolazi nakon…
Blic pre 2 dana
Starleta Ava Karabatić nekoliko dana prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u Beogradu. Ava na društvenim mrežama svakodnevno moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Starleta se sada ponovo oglasila na… »
Ova voditeljka je Avi Karabatić pružila podršku u najtežem trenutku: Starleta joj se javno zahvalila
Telegraf pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, pre nekoliko dana od srčanog udara. Starleta od tog dana preživljava pravu agoniju a javno je otkrila i da se zdravstveno loše oseća te da je u velikim finansijskim dugovima. Ava se nedavno oglasila… »
Nikolina pišek pomogla avi Karabatić! Koleginici pružila podršku u najtežim trenucima, ona joj se javno zahvalila
Kurir pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, pre nekoliko dana od srčanog udara. Njegova ćerka od tada preživljava pakao, a osim što se zdravstveno loše oseća, ona je i u velikim finansijskim problemima. Na društvenim mrežama već nekoliko… »
Starletu infuzije drže u životu: Nakon smrti oca je u stravičnom stanju, ima samo 53 kg
Mondo pre 2 dana
Ava Karabatić se nakon iznenadnog gubitka oca suočava i sa ličnim zdravstvenim problemima. Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a ona se, zbog teške finansijske situacije, obratila javnosti za pomoć. Putem društvenih mreža, Ava je… »
"Imam 53 kilograma, jedva ustajem iz kreveta, kroz infuziju se održavam u životu" Ava Karabatić ne može da dođe sebi…
Blic pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Naime, Ava je na svom Instagram profilu zamolila sve dobre ljude koji žele da joj pomognu kako bi telo… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 1 satjoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane