Povezane vesti

"Dobijam pretnje" Ava Karabatić van sebe nakon očeve smrti, prolazi kroz pakao, otkrila stravične detalje

"Dobijam pretnje" Ava Karabatić van sebe nakon očeve smrti, prolazi kroz pakao, otkrila stravične detalje

Alo pre 2 dana
Ava je sada, putem svog Instagrama saopštila da nakon očeve smrti dobija dosta pretnji i uvreda. Ivica Karabatić, otac Ave Karabatić, preminuo je pre dva dana u Beogradu u 59. godini života usled srčanog udara, uprkos tome što su lekari pokušali… »
Nakon molbi Ave Karabatić ova pevačica joj uplatila novac! Evo ko joj pomaže oko sahrane oca

Nakon molbi Ave Karabatić ova pevačica joj uplatila novac! Evo ko joj pomaže oko sahrane oca

Alo pre 2 dana
Osim što se zdravstveno loše oseća, ona je i u velikim finansijskim problemima. Otac Ave Karabatić preminuo je pre dva dana u Beogradu od posledica srčanog udara, a starleta nema novčana sredstva da njegovo telo transportuje u Split i sahrani ga… »
"Prete mi, govore da sam mentalno nestabilna": Ava Karabatić otkrila kroz šta prolazi nakon smrti oca

"Prete mi, govore da sam mentalno nestabilna": Ava Karabatić otkrila kroz šta prolazi nakon smrti oca

Mondo pre 2 dana
Starleta Ava Karabatić nekoliko dana prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u Beogradu. Ava na društvenim mrežama svakodnevno moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi Starleta se sada ponovo oglasila na… »
"Dobijam pretnje i poruke mržnje" Nakon što joj je otac preminuo starleta otkrila kroz šta prolazi: Pred smrt joj je jedno…

"Dobijam pretnje i poruke mržnje" Nakon što joj je otac preminuo starleta otkrila kroz šta prolazi: Pred smrt joj je jedno…

Kurir pre 2 dana
Bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u 59. godini u Beogradu. Ona od tada na društvenim mrežama svakodnevno moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Starleta se… »
"Dobijam poruke pune mržnje, vređanja, pretnje" Ava Karabatić prolazi kroz pakao, a otac joj pred smrt jedno zabranio!

"Dobijam poruke pune mržnje, vređanja, pretnje" Ava Karabatić prolazi kroz pakao, a otac joj pred smrt jedno zabranio!

Alo pre 2 dana
Starleta se ponovo oglasila u teškom trenutku. Otac Ave Karabatić, Ivica Karabatić, preminuo je u Beogradu pre dva dana u 59. godini od posledica srčanog udara. Trenutno se bori sa finansijskim problemima, jer joj je potrebna velika svota novca kako… »
"Dobijam pretnje, poruke pune mržnje. Pričaju mi da sam mentalno nestabilna": Ava Karabatić otkrila kroz šta prolazi nakon…

"Dobijam pretnje, poruke pune mržnje. Pričaju mi da sam mentalno nestabilna": Ava Karabatić otkrila kroz šta prolazi nakon…

Blic pre 2 dana
Starleta Ava Karabatić nekoliko dana prolazi kroz pakao nakon što je njen otac iznenada preminuo u Beogradu. Ava na društvenim mrežama svakodnevno moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Starleta se sada ponovo oglasila na… »
Ova voditeljka je Avi Karabatić pružila podršku u najtežem trenutku: Starleta joj se javno zahvalila

Ova voditeljka je Avi Karabatić pružila podršku u najtežem trenutku: Starleta joj se javno zahvalila

Telegraf pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, pre nekoliko dana od srčanog udara. Starleta od tog dana preživljava pravu agoniju a javno je otkrila i da se zdravstveno loše oseća te da je u velikim finansijskim dugovima. Ava se nedavno oglasila… »
Nikolina pišek pomogla avi Karabatić! Koleginici pružila podršku u najtežim trenucima, ona joj se javno zahvalila

Nikolina pišek pomogla avi Karabatić! Koleginici pružila podršku u najtežim trenucima, ona joj se javno zahvalila

Kurir pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, pre nekoliko dana od srčanog udara. Njegova ćerka od tada preživljava pakao, a osim što se zdravstveno loše oseća, ona je i u velikim finansijskim problemima. Na društvenim mrežama već nekoliko… »
Starletu infuzije drže u životu: Nakon smrti oca je u stravičnom stanju, ima samo 53 kg

Starletu infuzije drže u životu: Nakon smrti oca je u stravičnom stanju, ima samo 53 kg

Mondo pre 2 dana
Ava Karabatić se nakon iznenadnog gubitka oca suočava i sa ličnim zdravstvenim problemima. Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a ona se, zbog teške finansijske situacije, obratila javnosti za pomoć. Putem društvenih mreža, Ava je… »
"Imam 53 kilograma, jedva ustajem iz kreveta, kroz infuziju se održavam u životu" Ava Karabatić ne može da dođe sebi…

"Imam 53 kilograma, jedva ustajem iz kreveta, kroz infuziju se održavam u životu" Ava Karabatić ne može da dođe sebi…

Blic pre 2 dana
Otac starlete Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Naime, Ava je na svom Instagram profilu zamolila sve dobre ljude koji žele da joj pomognu kako bi telo… »

Vesti dana »