Povezane vesti
Hamilton odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Ferarija
Sportski žurnal 30.05.2025
„Nisam dobio informacije koje sam želeo i to je to”. Vozač Ferarija Luis Hamilton je odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto… »
Hamilton o svađi sa inženjerom: "To je s...e!"
Sportske.net 30.05.2025
Vozač Ferarija Luis Hamilton odbacio je kritike o odnosu sa njegovim inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda Formule 1 u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem… »
Čuveni šampion zagrmeo! Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija
Kurir 30.05.2025
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je "Jesi li ljut na mene ili… »
Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija
Radio sto plus 30.05.2025
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je “Jesi li ljut na mene ili… »
Vesti dana »

U Sremskoj Mitrovici Dan žalosti, povređeni u stabilnom stanju, određen pritvor vozaču autobusa
RTV pre 37 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza za Zrenjanin: oblačno, bez kiše i malo toplije. Jutarnje od 8 dnevne do 22 Vremenska prognoza 20.10.2025. - 26.10.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 21 povezana

Srušio se boing 747 pri sletanju, pao u more, ima mrtvih! Stravična tragedija! Objavljeni zastrašujući snimci nesreće na aerodromu u Hong Kongu! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "Tomahavk" Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih

Prve fotografije i snimci iz Novog Sada gde je pronađena mrtva beba: Policija skida nadzorne kamere
Euronews pre 2 minutajoš 25 povezanih