Povezane vesti
Hamilton odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Ferarija
Sportski žurnal 30.05.2025
„Nisam dobio informacije koje sam želeo i to je to”. Vozač Ferarija Luis Hamilton je odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto… »
Hamilton o svađi sa inženjerom: "To je s...e!"
Sportske.net 30.05.2025
Vozač Ferarija Luis Hamilton odbacio je kritike o odnosu sa njegovim inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda Formule 1 u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem… »
Čuveni šampion zagrmeo! Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija
Kurir 30.05.2025
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je "Jesi li ljut na mene ili… »
Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija
Radio sto plus 30.05.2025
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je “Jesi li ljut na mene ili… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 67 povezanih

Višković o Oluji: Ono što se danas slavi u Hrvatskoj kao pobeda, za srpski narod je dan tuge
Telegraf pre 31 minutajoš 37 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja u periodu od 4. do 10. avgusta usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine
ROMinfomedia pre 31 minutajoš 26 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana