Povezane vesti
Hamilton odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Ferarija
Sportski žurnal pre 2 dana
„Nisam dobio informacije koje sam želeo i to je to”. Vozač Ferarija Luis Hamilton je odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto… »
Hamilton o svađi sa inženjerom: "To je s...e!"
Sportske.net pre 2 dana
Vozač Ferarija Luis Hamilton odbacio je kritike o odnosu sa njegovim inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda Formule 1 u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke… »
Čuveni šampion zagrmeo! Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija
Kurir pre 2 dana
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je "Jesi li ljut na mene ili… »
Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija
Radio sto plus pre 2 dana
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je “Jesi li ljut na mene… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

Kako do pasoša za samo 48 sati: Košta više i ovo morate da imate: Evo šta vam sve treba za izdavanje dokumenta po hitnom postupku
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 3 satajoš 2 povezane