Povezane vesti

Hamilton odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Ferarija

Hamilton odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Ferarija

Sportski žurnal pre 2 dana
„Nisam dobio informacije koje sam želeo i to je to”. Vozač Ferarija Luis Hamilton je odbacio kritike o odnosu sa inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto… »
Hamilton o svađi sa inženjerom: "To je s...e!"

Hamilton o svađi sa inženjerom: "To je s...e!"

Sportske.net pre 2 dana
Vozač Ferarija Luis Hamilton odbacio je kritike o odnosu sa njegovim inženjerom Rikardom Adamijem u italijanskoj ekipi, posle frustrirajućeg trkačkog vikenda Formule 1 u Monaku. Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke… »
Čuveni šampion zagrmeo! Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija

Čuveni šampion zagrmeo! Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija

Kurir pre 2 dana
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je "Jesi li ljut na mene ili… »
Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija

Hamilton odbacio kritike o njegovom odnosu sa inženjerom Ferarija

Radio sto plus pre 2 dana
Hamilton je u nedelju zauzeo peto mesto u trci u Monaku, a posle trke putem radija zahvalio je ekipi na tome što je popravila njegov bolid na vreme za kvalifikacije jer je imao udes na poslednjem treningu. Ubrzo potom upitao je “Jesi li ljut na mene… »

Vesti dana »