Povezane vesti
"Probudila me je težina njegovog tela dok me je zlostavljao": Bivša asistentkinja uhapšenog repera izjavom zaledila sve u…
Kurir 30.05.2025
Bivša lična asistentkinja Šona "Didija" Kombsa svedočila je na sudu u Njujorku da ju je tokom osam godina rada reper više puta seksualno zlostavljao, piše BBC. Asistentkinja, koja je svedočila pod pseudonimom "Mia", sa suzama u očima opisala je da je… »
'Didi' Kombs me je silovao, tvrdi njegova bivša asistentkinja
NIN 30.05.2025
Bivša asistenkinja rep mogula Šona 'Didija' Kombsa rekla je pred njujorškim sudu da ju je on više puta seksualno zlostavljao dok je radila za njega tokom osam godina. Zaštićena svedokinja, koja je davala iskaz pod pseudonimom 'Mia', u suzama je rekla da… »
'Didi' Kombs me je silovao, tvrdi njegova bivša asistentkinja
Radio 021 30.05.2025
Zaštićena svedokinja rekla je poroti da je živela u strahu od nasilnog besa hip-hop mogula. Reuters Asistenkinja je često bila u suzama dok je svedočila o godinama dok je radila kod Didija Kombsa Bivša asistenkinja rep mogula Šona 'Didija' Kombsa rekla… »
‘Didi’ Kombs me je silovao, tvrdi njegova bivša asistentkinja
Južne vesti 30.05.2025
Reuters Asistenkinja je često bila u suzama dok je svedočila o godinama dok je radila kod Didija Kombsa Bivša asistenkinja rep mogula Šona ‘Didija’ Kombsa rekla je pred njujorškim sudu da ju je on više puta seksualno zlostavljao dok je radila za njega… »
‘Didi’ Kombs me je silovao, tvrdi njegova bivša asistentkinja
Danas 30.05.2025
Bivša asistenkinja rep mogula Šona ‘Didija’ Kombsa rekla je pred njujorškim sudu da ju je on više puta seksualno zlostavljao dok je radila za njega tokom osam godina. Zaštićena svedokinja, koja je davala iskaz pod pseudonimom ‘Mia’, u suzama je rekla da… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Beta pre 2 satajoš 71 povezana

Deca od 5 i 17 godina zadržana u bolnici: Katastrofa na seoskoj slavi u Pavlovcu, dvadesetoro ljudi otrovano
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Višković: Ono što se danas slavi u Hrvatskoj kao pobeda, za srpski narod je dan tuge
Euronews pre 3 satajoš 37 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 46 povezanih

Pojačana kontrola brzine širom Srbije od 4. do 10. avgusta: U fokusu bezbednost pešaka
Rešetka pre 4 satijoš 26 povezanih