Povezane vesti

"Probudila me je težina njegovog tela dok me je zlostavljao": Bivša asistentkinja uhapšenog repera izjavom zaledila sve u…

"Probudila me je težina njegovog tela dok me je zlostavljao": Bivša asistentkinja uhapšenog repera izjavom zaledila sve u…

Kurir pre 2 dana
Bivša lična asistentkinja Šona "Didija" Kombsa svedočila je na sudu u Njujorku da ju je tokom osam godina rada reper više puta seksualno zlostavljao, piše BBC. Asistentkinja, koja je svedočila pod pseudonimom "Mia", sa suzama u očima opisala je da… »
'Didi' Kombs me je silovao, tvrdi njegova bivša asistentkinja

NIN pre 2 dana
Bivša asistenkinja rep mogula Šona 'Didija' Kombsa rekla je pred njujorškim sudu da ju je on više puta seksualno zlostavljao dok je radila za njega tokom osam godina. Zaštićena svedokinja, koja je davala iskaz pod pseudonimom 'Mia', u suzama je… »

Radio 021 pre 2 dana
Zaštićena svedokinja rekla je poroti da je živela u strahu od nasilnog besa hip-hop mogula. Reuters Asistenkinja je često bila u suzama dok je svedočila o godinama dok je radila kod Didija Kombsa Bivša asistenkinja rep mogula Šona 'Didija' Kombsa… »
‘Didi’ Kombs me je silovao, tvrdi njegova bivša asistentkinja

Južne vesti pre 2 dana
Reuters Asistenkinja je često bila u suzama dok je svedočila o godinama dok je radila kod Didija Kombsa Bivša asistenkinja rep mogula Šona ‘Didija’ Kombsa rekla je pred njujorškim sudu da ju je on više puta seksualno zlostavljao dok je radila za… »

Danas pre 2 dana
Bivša asistenkinja rep mogula Šona ‘Didija’ Kombsa rekla je pred njujorškim sudu da ju je on više puta seksualno zlostavljao dok je radila za njega tokom osam godina. Zaštićena svedokinja, koja je davala iskaz pod pseudonimom ‘Mia’, u suzama… »

Vesti dana »