Повезане вести
"Пробудила ме је тежина његовог тела док ме је злостављао": Бивша асистенткиња ухапшеног репера изјавом заледила све у…
Курир 30.05.2025
Бивша лична асистенткиња Шона "Дидија" Комбса сведочила је на суду у Њујорку да ју је током осам година рада репер више пута сексуално злостављао, пише ББЦ. Асистенткиња, која је сведочила под псеудонимом "Миа", са сузама у… »
'Диди' Комбс ме је силовао, тврди његова бивша асистенткиња
НИН 30.05.2025
Бивша асистенкиња реп могула Шона 'Дидија' Комбса рекла је пред њујоршким суду да ју је он више пута сексуално злостављао док је радила за њега током осам година. Заштићена сведокиња, која је давала исказ под псеудонимом… »
'Диди' Комбс ме је силовао, тврди његова бивша асистенткиња
Радио 021 30.05.2025
Заштићена сведокиња рекла је пороти да је живела у страху од насилног беса хип-хоп могула. Реутерс Асистенкиња је често била у сузама док је сведочила о годинама док је радила код Дидија Комбса Бивша асистенкиња реп могула… »
‘Диди’ Комбс ме је силовао, тврди његова бивша асистенткиња
Јужне вести 30.05.2025
Реутерс Асистенкиња је често била у сузама док је сведочила о годинама док је радила код Дидија Комбса Бивша асистенкиња реп могула Шона ‘Дидија’ Комбса рекла је пред њујоршким суду да ју је он више пута сексуално злостављао… »
‘Диди’ Комбс ме је силовао, тврди његова бивша асистенткиња
Данас 30.05.2025
Бивша асистенкиња реп могула Шона ‘Дидија’ Комбса рекла је пред њујоршким суду да ју је он више пута сексуално злостављао док је радила за њега током осам година. Заштићена сведокиња, која је давала исказ под псеудонимом… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана