Povezane vesti
"Diplomu sam kupila, sredio mi je moćan čovak" Starleta šokirala javnost: Rekao mi je da sam inteligentna, a nikad nisam…
Kurir 30.05.2025
Starleta Nada Đukić Blondi, koja se odavno povukla iz žiže javnosti, ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. Naime, njena izjava napravila je pravi haos na društvenim mrežama, a… »
"Diplomu sam kupila, sredio mi je moćan čovak": Starleta javno priznala kako je završila fakultet: "Nisam mogla da učim"
Blic 30.05.2025
Starleta Nada Đukić Blondi, koja se odavno povukla iz žiže javnosti, ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. Naime, njena izjava napravila je pravi haos na društvenim mrežama, a… »
Vesti dana »
Održan najbrojniji sastanak sa poljoprivrednicima u Palati Srbija: Dogovorene mere za zaštitu domaće proizvodnje
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
Zbog vređanja Nebojše Čovića i njegove supruge prekinuto polufinale: Arijan Lakić molio Grobare da prestanu
Mondo pre 21 minutajoš 86 povezanih