Povezane vesti

"Uzajamno gađanje jajima": Kosorić o incidentu u Kosjeriću u blizini prostorija SNS-a i policijske stanice

"Uzajamno gađanje jajima": Kosorić o incidentu u Kosjeriću u blizini prostorija SNS-a i policijske stanice

Insajder 30.05.2025
Slavoljub Kosorić iz Grupe građana “Ujedinjeni za Kosjerić” kaže za Insajder da je danas u tom mestu došlo do incidenta između pristalica Srpske napredne stranke (SNS) i građana okupljenih oko opozicione liste, te da su se “uzajamno gađali jajima” u… »
„Ujedinjeni za Kosjerić“ gađali jajima zgradu Doma kulture: koordinator SNS im prethodno pokazao srednji prst

„Ujedinjeni za Kosjerić“ gađali jajima zgradu Doma kulture: koordinator SNS im prethodno pokazao srednji prst

Nedeljnik 30.05.2025
Građani okupljeni oko liste Ujedinjeni za Kosjerić gađali su jajima zgradu Doma Kulture u Kosjeriću zbog toga što im je jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst. Prema pisanju N1, prethodno su se građani okupili ispred policijske stanice kako bi… »
(VIDEO) Jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst, građani zasuli zgradu jajima

(VIDEO) Jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst, građani zasuli zgradu jajima

N1 Info 30.05.2025
Građani okupljeni oko liste Ujedinjeni za Kosjerić okupili su se večeras ispred policijske stanice u Kosjeriću. Povod je bio današnji napad na aktivistu Aleksu Pavlovića. Njega je na ulici udario Ljubiša Knežević (SNS), koji je i pre dve nedelje napao… »
Haos u Kosjeriću: Naprednjak pokazao srednji prst građanima, odmah poletela jaja VIDEO

Haos u Kosjeriću: Naprednjak pokazao srednji prst građanima, odmah poletela jaja VIDEO

Nova 30.05.2025
Građani okupljeni oko liste Ujedinjeni za Kosjerić okupili su se večeras ispred policijske stanice u Kosjeriću. Povod je bio današnji napad na aktivistu Aleksu Pavlovića. Njega je na ulici udario Ljubiša Knežević (SNS), koji je i pre dve nedelje napao… »
Aleksić i Lazović osudili napad na aktivistu u Kosjeriću

Aleksić i Lazović osudili napad na aktivistu u Kosjeriću

Beta 30.05.2025
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić osudio je napad na aktivistu Aleksu Pavlovića koji se dogodio danas u Kosjeriću. Aleksić je izjavio da je Pavlović napao Ljubiša Knežević, aktivista Srpske napredne stranke koji je predsednik… »
Povređeni aktivista iz Kosjerića: Nadam se da će tužilaštvo ovog puta odrediti pritvor napadaču

Povređeni aktivista iz Kosjerića: Nadam se da će tužilaštvo ovog puta odrediti pritvor napadaču

N1 Info 30.05.2025
Aktivistu iz Kosjerića Aleksu Pavlovića napao je član SNS koji je ranije udarao i snimatelja N1 na zadatku, a kako navodi za N1 ovaj momak - pretio mu je da će mu grkljan iščupati. "Danas sam se vozio gradom i primetio sam Ljubišu Kneževića, a na moju… »
Kosjerić: Bivši policajac i član SNS-a udario i snimatelja i opozicionara

Kosjerić: Bivši policajac i član SNS-a udario i snimatelja i opozicionara

Vreme 30.05.2025
Kosjerić se nalazi pod opsadom vlasti. Tenzije rastu iz dana u dan. Nakon napada na novinara, usledio je i napad na opozicionog aktivistu. Obe žrtve tvrde da je napadač bivši policajac koji je član SNS-a. Lokalni izbori u Kosjeriću se približavaju, a… »
Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: Pretio mi je da će mi grkljan iščupati! (video)

Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: Pretio mi je da će mi grkljan iščupati! (video)

Pravda 30.05.2025
Opozicionog aktivistu iz Kosjerića Aleksu Pavlovića napao je član SNS koji je ranije udarao i snimatelja N1 na zadatku, a kako navodi ovaj momak - pretio mu je da će mu grkljan iščupati. - Danas sam se vozio gradom i primetio sam Ljubišu Kneževića, a na… »
Aktivista iz Kosjerića za Danas: Kako ga je napao član SNS, koji je prethodno udario snimatelja N1?

Aktivista iz Kosjerića za Danas: Kako ga je napao član SNS, koji je prethodno udario snimatelja N1?

Danas 30.05.2025
Građanski aktivista iz Kosjerića Aleksa Pavlović izjavio je za Danas da ga je fizički napao na javnom mestu Ljubiša Knežević, član Srpske napredne stranke i predsednik Mesne zajednice Kosjerić. Pavlović je naveo da je napad usledio bez prethodne… »
Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: „Pretio mi je da će mi grkljan iščupati zubima“

Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: „Pretio mi je da će mi grkljan iščupati zubima“

Nova 30.05.2025
Opozicionog aktivistu iz Kosjerića Aleksu Pavlovića napao je član SNS koji je ranije udarao i snimatelja N1 na zadatku, a kako navodi za N1 ovaj momak - pretio mu je da će mu grkljan iščupati. „Danas sam se vozio gradom i primetio sam Ljubišu Kneževića… »
Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu, drugi napad SNS funkcionera za dve…

Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu, drugi napad SNS funkcionera za dve…

Nova 30.05.2025
Opozicionog aktivistu Aleksu Pavlovića pretukao je član SNS i predsednik MZ Makovište Ljubiša Knežević, saopštila je lista "Ujedinjeni za Kosjerić". Podsetimo, Knežević je polovinom maja napao i snimatelja N1, koji je bio na radnom zadatku, a kako smo… »
SNS aktivisti tuku opoziciju po Kosjeriću, država ne reaguje

SNS aktivisti tuku opoziciju po Kosjeriću, država ne reaguje

Ozon press 30.05.2025
Opozicionog aktivistu Aleksu Pavlovića pretukao je član SNS i predsednik MZ Makovište Ljubiša Knežević, saopštila je lista „Ujedinjeni za Kosjerić“. Podsetimo, Knežević je polovinom maja napao i snimatelja N1, koji je bio na radnom zadatku, a kako smo… »
(FOTO) Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu

(FOTO) Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu

N1 Info 30.05.2025
Opozicionog aktivistu Aleksu Pavlovića pretukao je član SNS i predsednik MZ Makovište Ljubiša Knežević, saopštila je lista "Ujedinjeni za Kosjerić". Podsetimo, Knežević je polovinom maja napao i snimatelja N1, koji je bio na radnom zadatku, a kako smo… »

Vesti dana »