Povezane vesti

"Uzajamno gađanje jajima": Kosorić o incidentu u Kosjeriću u blizini prostorija SNS-a i policijske stanice

"Uzajamno gađanje jajima": Kosorić o incidentu u Kosjeriću u blizini prostorija SNS-a i policijske stanice

Insajder pre 2 dana
Slavoljub Kosorić iz Grupe građana “Ujedinjeni za Kosjerić” kaže za Insajder da je danas u tom mestu došlo do incidenta između pristalica Srpske napredne stranke (SNS) i građana okupljenih oko opozicione liste, te da su se “uzajamno gađali… »
„Ujedinjeni za Kosjerić“ gađali jajima zgradu Doma kulture: koordinator SNS im prethodno pokazao srednji prst

„Ujedinjeni za Kosjerić“ gađali jajima zgradu Doma kulture: koordinator SNS im prethodno pokazao srednji prst

Nedeljnik pre 2 dana
Građani okupljeni oko liste Ujedinjeni za Kosjerić gađali su jajima zgradu Doma Kulture u Kosjeriću zbog toga što im je jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst. Prema pisanju N1, prethodno su se građani okupili ispred policijske stanice kako… »
(VIDEO) Jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst, građani zasuli zgradu jajima

(VIDEO) Jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst, građani zasuli zgradu jajima

N1 Info pre 2 dana
Građani okupljeni oko liste Ujedinjeni za Kosjerić okupili su se večeras ispred policijske stanice u Kosjeriću. Povod je bio današnji napad na aktivistu Aleksu Pavlovića. Njega je na ulici udario Ljubiša Knežević (SNS), koji je i pre dve nedelje… »
Haos u Kosjeriću: Naprednjak pokazao srednji prst građanima, odmah poletela jaja VIDEO

Haos u Kosjeriću: Naprednjak pokazao srednji prst građanima, odmah poletela jaja VIDEO

Nova pre 2 dana
Građani okupljeni oko liste Ujedinjeni za Kosjerić okupili su se večeras ispred policijske stanice u Kosjeriću. Povod je bio današnji napad na aktivistu Aleksu Pavlovića. Njega je na ulici udario Ljubiša Knežević (SNS), koji je i pre dve nedelje… »
Aleksić i Lazović osudili napad na aktivistu u Kosjeriću

Aleksić i Lazović osudili napad na aktivistu u Kosjeriću

Beta pre 2 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić osudio je napad na aktivistu Aleksu Pavlovića koji se dogodio danas u Kosjeriću. Aleksić je izjavio da je Pavlović napao Ljubiša Knežević, aktivista Srpske napredne stranke koji je… »
Povređeni aktivista iz Kosjerića: Nadam se da će tužilaštvo ovog puta odrediti pritvor napadaču

Povređeni aktivista iz Kosjerića: Nadam se da će tužilaštvo ovog puta odrediti pritvor napadaču

N1 Info pre 2 dana
Aktivistu iz Kosjerića Aleksu Pavlovića napao je član SNS koji je ranije udarao i snimatelja N1 na zadatku, a kako navodi za N1 ovaj momak - pretio mu je da će mu grkljan iščupati. "Danas sam se vozio gradom i primetio sam Ljubišu Kneževića, a na… »
Kosjerić: Bivši policajac i član SNS-a udario i snimatelja i opozicionara

Kosjerić: Bivši policajac i član SNS-a udario i snimatelja i opozicionara

Vreme pre 2 dana
Kosjerić se nalazi pod opsadom vlasti. Tenzije rastu iz dana u dan. Nakon napada na novinara, usledio je i napad na opozicionog aktivistu. Obe žrtve tvrde da je napadač bivši policajac koji je član SNS-a. Lokalni izbori u Kosjeriću se približavaju… »
Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: Pretio mi je da će mi grkljan iščupati! (video)

Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: Pretio mi je da će mi grkljan iščupati! (video)

Pravda pre 2 dana
Opozicionog aktivistu iz Kosjerića Aleksu Pavlovića napao je član SNS koji je ranije udarao i snimatelja N1 na zadatku, a kako navodi ovaj momak - pretio mu je da će mu grkljan iščupati. - Danas sam se vozio gradom i primetio sam Ljubišu… »
Aktivista iz Kosjerića za Danas: Kako ga je napao član SNS, koji je prethodno udario snimatelja N1?

Aktivista iz Kosjerića za Danas: Kako ga je napao član SNS, koji je prethodno udario snimatelja N1?

Danas pre 2 dana
Građanski aktivista iz Kosjerića Aleksa Pavlović izjavio je za Danas da ga je fizički napao na javnom mestu Ljubiša Knežević, član Srpske napredne stranke i predsednik Mesne zajednice Kosjerić. Pavlović je naveo da je napad usledio bez prethodne… »
Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: „Pretio mi je da će mi grkljan iščupati zubima“

Povređeni opozicionar iz Kosjerića kojeg je napao član SNS-a: „Pretio mi je da će mi grkljan iščupati zubima“

Nova pre 2 dana
Opozicionog aktivistu iz Kosjerića Aleksu Pavlovića napao je član SNS koji je ranije udarao i snimatelja N1 na zadatku, a kako navodi za N1 ovaj momak - pretio mu je da će mu grkljan iščupati. „Danas sam se vozio gradom i primetio sam Ljubišu… »
Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu, drugi napad SNS funkcionera za dve…

Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu, drugi napad SNS funkcionera za dve…

Nova pre 2 dana
Opozicionog aktivistu Aleksu Pavlovića pretukao je član SNS i predsednik MZ Makovište Ljubiša Knežević, saopštila je lista "Ujedinjeni za Kosjerić". Podsetimo, Knežević je polovinom maja napao i snimatelja N1, koji je bio na radnom zadatku, a… »
SNS aktivisti tuku opoziciju po Kosjeriću, država ne reaguje

SNS aktivisti tuku opoziciju po Kosjeriću, država ne reaguje

Ozon press pre 2 dana
Opozicionog aktivistu Aleksu Pavlovića pretukao je član SNS i predsednik MZ Makovište Ljubiša Knežević, saopštila je lista „Ujedinjeni za Kosjerić“. Podsetimo, Knežević je polovinom maja napao i snimatelja N1, koji je bio na radnom zadatku… »
(FOTO) Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu

(FOTO) Ujedinjeni za Kosjerić: Napadač na snimatelja N1 sada udario i opozicionog aktivistu

N1 Info pre 2 dana
Opozicionog aktivistu Aleksu Pavlovića pretukao je član SNS i predsednik MZ Makovište Ljubiša Knežević, saopštila je lista "Ujedinjeni za Kosjerić". Podsetimo, Knežević je polovinom maja napao i snimatelja N1, koji je bio na radnom zadatku, a… »

Vesti dana »