Povezane vesti

Napustila grupu "Magazin" nakon 14 godina, pa otkrila razlog! Pevačica poznatog benda saopštila svoju odluku: Odsad ću sebi…

Napustila grupu "Magazin" nakon 14 godina, pa otkrila razlog! Pevačica poznatog benda saopštila svoju odluku: Odsad ću sebi…

Kurir pre 3 dana
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara, prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »
„Odsad ću sebi biti na prvom mestu“: Zašto je pevačica „Magazina“ napustila grupu nakon 14 godina?

„Odsad ću sebi biti na prvom mestu“: Zašto je pevačica „Magazina“ napustila grupu nakon 14 godina?

Nova pre 3 dana
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara, prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. – Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i… »
Pevačica Magazina se plašila da neće dočekati 21. rođendan: Progovorila o hemioterapijama i razlozima napuštanja benda

Pevačica Magazina se plašila da neće dočekati 21. rođendan: Progovorila o hemioterapijama i razlozima napuštanja benda

Mondo pre 3 dana
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara izašla je benda prošle godine nakon gotovo deceniju i po, a tek sada je otkrila razloge odluke. Lepa Andrea Šušnjara osvojila je simpatije javnosti kao pevačica kultnog benda "Magazin", međutim, odluka da… »
"Imala sam tri ciklusa hemioterapija": Pevačica grupe "Magazin" napustila bend, a ovako priča o svom zdravstvenom stanju…

"Imala sam tri ciklusa hemioterapija": Pevačica grupe "Magazin" napustila bend, a ovako priča o svom zdravstvenom stanju…

Blic pre 3 dana
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara", prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »

Vesti dana »