Povezane vesti
„Odsad ću sebi biti na prvom mestu“: Zašto je pevačica „Magazina“ napustila grupu nakon 14 godina?
Nova 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara, prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. – Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »
Pevačica Magazina se plašila da neće dočekati 21. rođendan: Progovorila o hemioterapijama i razlozima napuštanja benda
Mondo 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara izašla je benda prošle godine nakon gotovo deceniju i po, a tek sada je otkrila razloge odluke. Lepa Andrea Šušnjara osvojila je simpatije javnosti kao pevačica kultnog benda "Magazin", međutim, odluka da napusti… »
"Imala sam tri ciklusa hemioterapija": Pevačica grupe "Magazin" napustila bend, a ovako priča o svom zdravstvenom stanju…
Blic 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara", prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »
Vesti dana »
Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji i urušavanju zgrade u Atini
RTV pre 40 minutajoš 28 povezanih
Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Nova pre 45 minutajoš 25 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 35 minutajoš 34 povezane
Tadić: Znamo vrline Holandije, izvukli smo pouke iz poraza od Grčke
Politika pre 1 satjoš 31 povezana