Povezane vesti

Napustila grupu "Magazin" nakon 14 godina, pa otkrila razlog! Pevačica poznatog benda saopštila svoju odluku: Odsad ću sebi…

Napustila grupu "Magazin" nakon 14 godina, pa otkrila razlog! Pevačica poznatog benda saopštila svoju odluku: Odsad ću sebi…

Kurir 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara, prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »
„Odsad ću sebi biti na prvom mestu“: Zašto je pevačica „Magazina“ napustila grupu nakon 14 godina?

„Odsad ću sebi biti na prvom mestu“: Zašto je pevačica „Magazina“ napustila grupu nakon 14 godina?

Nova 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara, prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. – Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »
Pevačica Magazina se plašila da neće dočekati 21. rođendan: Progovorila o hemioterapijama i razlozima napuštanja benda

Pevačica Magazina se plašila da neće dočekati 21. rođendan: Progovorila o hemioterapijama i razlozima napuštanja benda

Mondo 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara izašla je benda prošle godine nakon gotovo deceniju i po, a tek sada je otkrila razloge odluke. Lepa Andrea Šušnjara osvojila je simpatije javnosti kao pevačica kultnog benda "Magazin", međutim, odluka da napusti… »
"Imala sam tri ciklusa hemioterapija": Pevačica grupe "Magazin" napustila bend, a ovako priča o svom zdravstvenom stanju…

"Imala sam tri ciklusa hemioterapija": Pevačica grupe "Magazin" napustila bend, a ovako priča o svom zdravstvenom stanju…

Blic 30.05.2025
Pevačica grupe "Magazin", Andrea Šušnjara", prošle godine je saopštila da napušta popularni bend nakon 14 godina, te je jednom prilikom progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Istovremeno sam srećna i uzbuđena zbog nadolazećih promena i novih… »

Vesti dana »