Povezane vesti

Kompanija Imlek i ove godine obeležila Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu širom Srbije

Kompanija Imlek i ove godine obeležila Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu širom Srbije

BizLife 30.05.2025
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda, mališani iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije dobili… »

Mondo 30.05.2025
Moja Kravica mlečni paketići za osmehe i zdravo detinjstvo. Beograd, 1. jun 2025. – Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom… »

Telegraf 30.05.2025
Moja Kravica mlečni paketići za osmehe i zdravo detinjstvo Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda… »
Mlečni paketići za zdravo detinjstvo: Imlek obeležio svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

Mlečni paketići za zdravo detinjstvo: Imlek obeležio svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

NIN 30.05.2025
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda, mališani iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije dobili… »

Nedeljnik 30.05.2025
Imlek obeležio Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

Imlek obeležio Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

InStore 30.05.2025
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je donirala Moja Kravica proizvode mališanima iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije. Više stotina mlečnih paketića donirano je kao znak brige i posvećenosti nezbrinutoj deci i mladima. Ova… »

Vesti dana »