Povezane vesti

Kompanija Imlek i ove godine obeležila Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu širom Srbije

Kompanija Imlek i ove godine obeležila Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu širom Srbije

BizLife pre 2 dana
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda, mališani iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije… »

Mondo pre 2 dana
Moja Kravica mlečni paketići za osmehe i zdravo detinjstvo. Beograd, 1. jun 2025. – Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima… »

Telegraf pre 2 dana
Moja Kravica mlečni paketići za osmehe i zdravo detinjstvo Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica… »
Mlečni paketići za zdravo detinjstvo: Imlek obeležio svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

Mlečni paketići za zdravo detinjstvo: Imlek obeležio svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

NIN pre 2 dana
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda, mališani iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije… »

Nedeljnik pre 2 dana
Imlek obeležio Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

Imlek obeležio Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu

InStore pre 2 dana
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je donirala Moja Kravica proizvode mališanima iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije. Više stotina mlečnih paketića donirano je kao znak brige i posvećenosti nezbrinutoj deci i mladima… »

Vesti dana »