Povezane vesti
Kompanija Imlek i ove godine obeležila Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu širom Srbije
BizLife 30.05.2025
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda, mališani iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije dobili… »
Kompanija Imlek i ove godine obeležila Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu širom Srbije
Mondo 30.05.2025
Moja Kravica mlečni paketići za osmehe i zdravo detinjstvo. Beograd, 1. jun 2025. – Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom… »
Telegraf 30.05.2025
Moja Kravica mlečni paketići za osmehe i zdravo detinjstvo Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda… »
Mlečni paketići za zdravo detinjstvo: Imlek obeležio svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu
NIN 30.05.2025
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je i ove godine ostala verna svojoj tradiciji – posvećenosti deci i društveno odgovornim aktivnostima. Donacijom Moja Kravica proizvoda, mališani iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije dobili… »
Nedeljnik 30.05.2025
Imlek obeležio Svetski dan mleka donacijom domovima za nezbrinutu decu
InStore 30.05.2025
Povodom obeležavanja Svetskog dana mleka, kompanija Imlek je donirala Moja Kravica proizvode mališanima iz domova za nezbrinutu decu širom Srbije. Više stotina mlečnih paketića donirano je kao znak brige i posvećenosti nezbrinutoj deci i mladima. Ova… »
Vesti dana »

Diplomatija crvenog dugmeta – svi sastanci Putina i američkih predsednika
RTS pre 13 minutajoš 26 povezanih

(Uživo) Superliga Srbije: Ofk Beograd i Vojvodina igraju u Staroj Pazovi, poznati sastavi
Dnevnik pre 43 minutajoš 41 povezana

Makron: O budućnosti Ukrajine ne može se odlučivati bez Ukrajinaca
Vesti online pre 53 minutajoš 149 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih