Povezane vesti
„Išao sam tamo jednom“: Ovo je istina o Bajaginom poreklu
Nova 30.05.2025
Momčilo Bajagić Bajaga ostavio je dubok trag na domaćoj muzičkoj sceni, ali retko ko zna detalje o njegovom poreklu. Bajaga je muzikom počeo da se bavi sa svega 14 godina, a sa 18 godina postao je član Riblje čorbe. Nakon što je napustio pomenuti bend… »
"Išao sam tamo jednom, drug me je vodio" Ovo je istina o Bajaginom poreklu: Mnogo pesama otpevao o Beogradu, a mesto iz kog…
Kurir 30.05.2025
Momčilo Bajagić Bajaga ostavio je dubok trag na domaćoj muzičkoj sceni. Bajaga je muzikom počeo da se bavi sa svega 14 godina, a sa 18 godina postao je član Riblje čorbe. Nakon što je napustio pomenuti bend, Bajagić je osnovao svoju grupu, a njihov prvi… »
Vesti dana »

'Došao je i taj dan': Tramp odložio susret sa Putinom i uveo sankcije ruskim naftnim gigantima
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom, SAD i EU pojačavaju sankcije Rusiji, Kina obustavila uvoz ruske nafte
RTV pre 1 satjoš 98 povezanih

Ministarka trgovine najavljuje izmenu uredbe o ograničenju marži: Veliki lanci su drsko kreativni
Morava info pre 25 minutajoš 25 povezanih

Građani Prokuplja pokrenuli akciju podrške studentima koji pešače do Novog Sada
Južne vesti pre 3 satajoš 23 povezane

"Nećemo da ginemo za Ukrajinu": Mađarska na nogama, Orban predvodi veliki protest u Budimpešti (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana