Povezane vesti
Dado Polumenta u kandžama poroka Potrošio sve pare, a onda se sve preokrenulo preko noći
Alo 30.05.2025
Pevač ne krije da je bio mnogo poročan. Pevač Dado Polumenta oduvek je vodio buran život, a nakon razvoda od svoje prve supruge, počeo je da koristi opijate kako bi pobegao od stvarnosti. Polumenta je gostujući u jednoj emisiji otkrio da mu je mnogo… »
"Imao sam milione, a bio nezadovoljan, tada sam počeo da uzimam drogu": Pevač otkrio detalje iz mračne prošlosti
Mondo 30.05.2025
Pevač Dado Polumenta otkrio kako je počeo da koristi alkohol i opijate. Pevač Dado Polumenta (42) živeo je veoma burnim životom, a nakon razvoda od prve supruge je, kako kaže, krenuo krivim putem. Kada je shvatio da je u velikom problemu i da je zbog… »
"Samoća mi je razorila dušu" Pevač progovorio o prošlosti i teškim trenucima sa kojima se nosio "Imao sam..."
Telegraf 30.05.2025
Pevač Dado Polumenta (42) živeo je veoma burnim životom, a nakon razvoda od prve supruge, još više je krenuo krivim putem. Zbog nezadovoljstva koje je osećao počeo je da koristi opijate a kada je shvatio da je u teškom problemu odlučio je da pomogne… »
"Samoća razori dušu, počeo sam da uzimam drogu" Dado Polumenta otkrio šok detalje iz prošlosti: Imao sam milione, ali posle…
Kurir 30.05.2025
Pevač Dado Polumenta (42) živeo je veoma burnim životom, a nakon razvoda od prve supruge je, kako kaže, krenuo krivim putem. Kada je shvatio da je u velikom problemu i da je zbog nezadovoljstva počeo da koristi i opijate, rešio je da pomogne sebi. Dado… »
"Samoća mi je razorila dušu, počeo sam da uzimam drogu": Pevač (42) otkrio šok detalje iz prošlosti: "Imao sam milione, a bio…
Blic 30.05.2025
Pevač Dado Polumenta (42) živeo je veoma burnim životom, a nakon razvoda od prve supruge, još više je krenuo krivim putem. Ipak, kada je shvatio da je u velikom problemu i da je zbog nezadovoljstva počeo da koristi i opijate, rešio je da pomogne samom… »
Vesti dana »

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

Novi tramvaj iskočio iz šina u Beogradu, saobraćaj bio obustavljen na Autokomandi
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih