Povezane vesti
"Sam pao, sam se udario, neke stvari moraš da progutaš" Naš glumac nikad iskrenije o krahu braka sa koleginicom
Kurir 30.05.2025
Poznati glumac Petar Strugar važi za jednog od najšarmantnijih umetnika na domaćoj sceni, a njegovi ljubavni izbori i iskreni medijski nastupi uvek izazivaju pažnju javnosti. Ipak, ono što je mnoge iznenadilo bila je njegova otvorenost kada je govorio o… »
Naš glumac je bio u braku sa koleginicom,: a ovako je pričao posle razvoda: "sam pao, sam se ubio, neke stvari moraš da…
Blic 30.05.2025
Naš glumac Petar Strugar važi za velikog zavodnika, a njegova čuvena izjava da mu brak nije teško pao, začudila je mnoge. Naime, glumac je otvoreno govorio o svemu nakon kraha braka sa koleginicom Ivanom Nikolić. - Porodica je bitna, sad uspem, ne uspe… »
Vesti dana »
Nikola Jokić ispisao istoriju NBA lige! Srbin dominirao na neobičan način, pa ušao u odabrano društvo!
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
"Predsedniče,: 10.000 neprijatelja je opkoljeno" Putin u uniformi ušao u vojnu bazu, pa izgovorio reči od kojih su svi strahovali: "Ovo oružje nema niko, ključni ciljevi postignuti" (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 17 povezanih
Teška nesreća na Novom Beogradu – poginulo troje ljudi, vozač pod dejstvom alkohola izazvao udes
RTS pre 1 satjoš 70 povezanih