Povezane vesti
"Došlo mi je da se ubijem" Goca Tržan je nakon razvoda ćerku odgajila sama, priznanjem sve šokirala tik pred naslednicin…
Kurir pre 2 dana
Pre nekoliko dana Goca Tržan napravila je gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Lene. Goca je ćerku koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem odgajala sama, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je svoje najintimnije misli o… »
''Došlo mi je da se ubijem 100 puta'' Šok izjava Goce Tržan uoči rođendana Lene Marinković
Alo pre 2 dana
Bez dlake na jeziku, kao i uvek! Pre nekoliko dana Goca Tržan napravila je gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Lene. Nakon razvoda Goca Tržan ćerku je odgajala sama, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je svoje najintimnije misli o… »
Došlo mi je da se ubijem… Ovako kako stoje stvari u porodici Goce Tržan, istina slama srca
Svet & Skandal pre 2 dana
Nakon što je nedavno priredila gala proslavu povodom 18. rođendana svoje ćerke Lene, Goca Tržan se u emotivnom televizijskom gostovanju osvrnula na period kada je sama, bez pomoći bivšeg partnera, podizala dete. Tema o kojoj je retko govorila –… »
"Sve žene koje kažu kako je majčinstvo blagoslov..." Zbog izjave Goce Tržan mnogi će biti besni, a ima onih koji će je…
Kurir pre 2 dana
Pre nekoliko dana Goca Tržan napravila je gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Lene. Nakon razvoda Goca Tržan ćerku je odgajala sama, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je svoje najintimnije misli o roditeljstvu i da joj nije bilo… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 3 satajoš 8 povezanih

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 3 satajoš 2 povezane

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane