Povezane vesti

"Došlo mi je da se ubijem" Goca Tržan je nakon razvoda ćerku odgajila sama, priznanjem sve šokirala tik pred naslednicin…

"Došlo mi je da se ubijem" Goca Tržan je nakon razvoda ćerku odgajila sama, priznanjem sve šokirala tik pred naslednicin…

Kurir pre 2 dana
Pre nekoliko dana Goca Tržan napravila je gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Lene. Goca je ćerku koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem odgajala sama, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je svoje najintimnije misli o… »
''Došlo mi je da se ubijem 100 puta'' Šok izjava Goce Tržan uoči rođendana Lene Marinković

''Došlo mi je da se ubijem 100 puta'' Šok izjava Goce Tržan uoči rođendana Lene Marinković

Alo pre 2 dana
Bez dlake na jeziku, kao i uvek! Pre nekoliko dana Goca Tržan napravila je gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Lene. Nakon razvoda Goca Tržan ćerku je odgajala sama, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je svoje najintimnije misli o… »
Došlo mi je da se ubijem… Ovako kako stoje stvari u porodici Goce Tržan, istina slama srca

Došlo mi je da se ubijem… Ovako kako stoje stvari u porodici Goce Tržan, istina slama srca

Svet & Skandal pre 2 dana
Nakon što je nedavno priredila gala proslavu povodom 18. rođendana svoje ćerke Lene, Goca Tržan se u emotivnom televizijskom gostovanju osvrnula na period kada je sama, bez pomoći bivšeg partnera, podizala dete. Tema o kojoj je retko govorila –… »
"Sve žene koje kažu kako je majčinstvo blagoslov..." Zbog izjave Goce Tržan mnogi će biti besni, a ima onih koji će je…

"Sve žene koje kažu kako je majčinstvo blagoslov..." Zbog izjave Goce Tržan mnogi će biti besni, a ima onih koji će je…

Kurir pre 2 dana
Pre nekoliko dana Goca Tržan napravila je gala proslavu povodom 18. rođendana ćerke Lene. Nakon razvoda Goca Tržan ćerku je odgajala sama, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je svoje najintimnije misli o roditeljstvu i da joj nije bilo… »

Vesti dana »