Повезане вести
"Направио сам хит, а САД немам никаква права": Барбара Бобак препевала песму популарног певача, а ево шта каже он
Блиц 30.05.2025
Певач Иван Кукољ, познатији као Куки, гостовао је у једном подкасту где су споменули и певачицу Барбару Бобак која је препевала његову песму. - Какво је ваше мишљење о Барбари Бобак што је препевала вашу песму? - Па ништа… »
„Ја сам од тога направио хит, а сад немам никаква права“: Огласио се наш певач након што је Барбара Бобак препевала његову…
Нова 30.05.2025
Певач Иван Кукољ, познатији као Куки, гостовао је у једном подкасту где су споменули и певачицу Барбару Бобак која је препевала његову песму. „Какво је ваше мишљење о Барбари Бобак што је препевала вашу песму?“ „Па ништа… »
"Направио сам хит, а САД немам никаква права" Барбара Бобак препевала нумеру популарног певача, а он се сада огласио: Они не…
Курир 30.05.2025
Певач Иван Кукољ Куки је током једног гостовања споменуо певачицу Барбару Бобак која је препевала његову песму. - Какво је ваше мишљење о Барбари Бобак што је препевала вашу песму? - Па ништа, песма је власништву "ЈВ… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 2 сатајош 1 повезана