Povezane vesti

"Napravio sam hit, a SAD nemam nikakva prava": Barbara Bobak prepevala pesmu popularnog pevača, a evo šta kaže on

"Napravio sam hit, a SAD nemam nikakva prava": Barbara Bobak prepevala pesmu popularnog pevača, a evo šta kaže on

Blic pre 3 dana
Pevač Ivan Kukolj, poznatiji kao Kuki, gostovao je u jednom podkastu gde su spomenuli i pevačicu Barbaru Bobak koja je prepevala njegovu pesmu. - Kakvo je vaše mišljenje o Barbari Bobak što je prepevala vašu pesmu? - Pa ništa, pesma je vlasništvu… »
„Ja sam od toga napravio hit, a sad nemam nikakva prava“: Oglasio se naš pevač nakon što je Barbara Bobak prepevala…

„Ja sam od toga napravio hit, a sad nemam nikakva prava“: Oglasio se naš pevač nakon što je Barbara Bobak prepevala…

Nova pre 2 dana
Pevač Ivan Kukolj, poznatiji kao Kuki, gostovao je u jednom podkastu gde su spomenuli i pevačicu Barbaru Bobak koja je prepevala njegovu pesmu. „Kakvo je vaše mišljenje o Barbari Bobak što je prepevala vašu pesmu?“ „Pa ništa, pesma je u… »
"Napravio sam hit, a SAD nemam nikakva prava" Barbara Bobak prepevala numeru popularnog pevača, a on se sada oglasio: Oni ne…

"Napravio sam hit, a SAD nemam nikakva prava" Barbara Bobak prepevala numeru popularnog pevača, a on se sada oglasio: Oni ne…

Kurir pre 2 dana
Pevač Ivan Kukolj Kuki je tokom jednog gostovanja spomenuo pevačicu Barbaru Bobak koja je prepevala njegovu pesmu. - Kakvo je vaše mišljenje o Barbari Bobak što je prepevala vašu pesmu? - Pa ništa, pesma je vlasništvu "JV Komerca", Miodrag M… »

Vesti dana »