Povezane vesti
Trener Denvera otvorio dušu, spomenuo Melouna, a zatim Jokića i priznao: "Niko nije verovao, pitao sam ga..."
Telegraf pre 2 dana
Ceo košarkaški svet ostao je u čudu kada je obelodanjeno da je Majk Meloun dobio otkaz u Denveru samo nekoliko mečeva pred start plej-ofa. Novi strateg je postao Dejvid Adelman koji nije uspeo da sa Nagetsima uđe u trku za prsten, ali je dobio… »
"Seo sam kraj Nikole i pitao sam ga šta želi": Jokić i trener Adelman nisu imali pojma da postoji snimak
Mondo pre 2 dana
Trener Denvera Dejvid Adelman otkrio je koji momenat plej-ofa će najduže pamtiti. Bez dileme, to je zakucavanje Erona Gordona za pobedu protiv Klipersa u prvoj rundi Zapada. Novi trener Denvera "na neodređeno" Dejvid Adelman otkrio je interesantnu… »
Vesti dana »

Počinje prvi toplotni talas, evo koliko će trajati: Biće i do 35°c, ali i pljuskova i grmljavine
Telegraf pre 32 minutajoš 22 povezane

Bivši bokser sa ruske poternice novi predsednik Poljske! Karol Navrocki, istoričar koji je imao Trampovu podršku, mogao bi da bude veliki problem za EU
Kurir pre 13 minutajoš 30 povezanih

Jezive scene u Americi Bacačem plamena napao mirne demonstrante ima mnogo povređenih; Osumnjičeni uzvikivao „Slobodna Palestina!“
Dnevnik pre 42 minutajoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Ruski dronovi napali Zaporožje i Harkov: Ima žrtava, oštećeni domovi i infrastruktura
Euronews pre 38 minutajoš 18 povezanih

Partizan i Budućnost znaju kada biraju prvaka ABA lige: Izbačeni termini mečeva
Euronews pre 18 minutajoš 23 povezane