Повезане вести

„Годинама сам чекала тај моменат“: Тијана Богићевић открила да јој је лакнуло што је Принц имао гори пласман од ње на…

„Годинама сам чекала тај моменат“: Тијана Богићевић открила да јој је лакнуло што је Принц имао гори пласман од ње на…

Нова 30.05.2025
Тијана Богићевић се осврнула на овогодишњег представника Србије на Евровизији, Принца. Тијана Богићевић је 2017. године представљала Србију на Евровизији, песмом „Ин Тоо Дееп“ и завршила на 11. месту у полуфиналу. Принц је сада… »
"Лакнуло ми је кад сам видела да је Принц гори од мене": Представљала Србију на Евровизији и завршила на 11. месту

"Лакнуло ми је кад сам видела да је Принц гори од мене": Представљала Србију на Евровизији и завршила на 11. месту

Мондо 30.05.2025
Све до ове године, најгори пласман на Евровизији, Србија је имала када ју је 2017. године представљала Тијана Богићевић са песмом "Ин Тоо Дееп". Певачица Тијана Богићевић представљала је Србију на Песми Евровизије 2017. године… »
Тијана Богићевић: Лакнуло ми је што је Принц имао гори пласман од мене!

Блиц 30.05.2025
Све до ове године, најгори пласман на Евровизији, Србија је имала када ју је 2017. године представљала Тијана Богићевић са песмом "Ин Тоо Дееп". Србија је тада завршила на 11. месту у другом полуфиналу. Међутим, ове године… »

Курир 30.05.2025
Све до ове године, најгори пласман на Евровизији, Србија је имала када ју је 2017. године представљала Тијана Богићевић са песмом “Ин Тоо Дееп”. Србија је тада завршила на 11. месту у другом полуфиналу. Међутим, ове године… »

Вести дана »