Повезане вести

"Спасовдан је празник када сам те родила... Мислила сам да ће да те чува!" Мајка Марка Краљевића се сломила на његов…

"Спасовдан је празник када сам те родила... Мислила сам да ће да те чува!" Мајка Марка Краљевића се сломила на његов…

Курир 30.05.2025
- Данас је Спасовдан... Празник када сам те родила. Е, маки мој мислила сам да ће те тај празник сачувати. Недостајеш душо мамина, сваког минута, сата, дана... Све више. Воли те твоја мама највише на свету. Ове речи написала је… »
"Мислила сам да ће овај празник да те спаси јер сам те тада родила": Марко би славио 21. рођендан да га није усмртио бахати…

"Мислила сам да ће овај празник да те спаси јер сам те тада родила": Марко би славио 21. рођендан да га није усмртио бахати…

Блиц 30.05.2025
Катарина Краљевић, мајка Марка Краљевића (20) из Лесковца који је погинуо у саобраћајној несрећи 9. априла код Горњег Стопања, огласила се јуче на друштвеној мрежи "Фејсбук". Како је навела, Марко би јуче, да га тог кобног… »
Хоћу још једном да чујем "волим те"... Осванула потресна порука за настрадалог Љубомира из околине Зрењанина!

Хоћу још једном да чујем "волим те"... Осванула потресна порука за настрадалог Љубомира из околине Зрењанина!

Курир 30.05.2025
Љубомир Дамјанов (44) из Фаркаждина код Зрењанина погинуо је пре три дана у стравичној саобраћајној несрећи када се аутомобилом сударио са камионом. Породица и пријатељи и даље се опраштају од њега потресним порукама на… »

Вести дана »