Povezane vesti

"Spasovdan je praznik kada sam te rodila... Mislila sam da će da te čuva!" Majka Marka Kraljevića se slomila na njegov…

"Spasovdan je praznik kada sam te rodila... Mislila sam da će da te čuva!" Majka Marka Kraljevića se slomila na njegov…

Kurir pre 2 dana
- Danas je Spasovdan... Praznik kada sam te rodila. E, maki moj mislila sam da će te taj praznik sačuvati. Nedostaješ dušo mamina, svakog minuta, sata, dana... Sve više. Voli te tvoja mama najviše na svetu. Ove reči napisala je na društvenim… »
"Mislila sam da će ovaj praznik da te spasi jer sam te tada rodila": Marko bi slavio 21. rođendan da ga nije usmrtio bahati…

"Mislila sam da će ovaj praznik da te spasi jer sam te tada rodila": Marko bi slavio 21. rođendan da ga nije usmrtio bahati…

Blic pre 2 dana
Katarina Kraljević, majka Marka Kraljevića (20) iz Leskovca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 9. aprila kod Gornjeg Stopanja, oglasila se juče na društvenoj mreži "Fejsbuk". Kako je navela, Marko bi juče, da ga tog kobnog dana nije udario D… »
Hoću još jednom da čujem "volim te"... Osvanula potresna poruka za nastradalog Ljubomira iz okoline Zrenjanina!

Hoću još jednom da čujem "volim te"... Osvanula potresna poruka za nastradalog Ljubomira iz okoline Zrenjanina!

Kurir pre 2 dana
Ljubomir Damjanov (44) iz Farkaždina kod Zrenjanina poginuo je pre tri dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se automobilom sudario sa kamionom. Porodica i prijatelji i dalje se opraštaju od njega potresnim porukama na društvenim mrežama… »

Vesti dana »