Повезане вести

Тадић у суботу игра последњи меч за Фенербахче: Клуб се опростио и од Едина Џека

Тадић у суботу игра последњи меч за Фенербахче: Клуб се опростио и од Едина Џека

Дневник 30.05.2025
Српски фудбалер Душан Тадић од суботе више неће бити члан Фенербахчеа, саопштио је клуб из Истанбула. – Хвала ти, Душане, на твојој елеганцији, твом духу и непоколебљивој вери у овај тим. Предводио си екипу личним примером и… »
Един Џеко напушта Фенербахце

Един Џеко напушта Фенербахце

Ал Јазеера 30.05.2025
Како је објављено на његовом званичном Фацебоок профилу: “Никад није лако растати се, поготово када ти се клуб увуче под кожу као што је Фенербахце мени”. Капитен ногометне репрезентације Босне и Херцеговине Един Џеко објавио… »
Џеко објавио да одлази из Фенербахчеа: Били смо као породица

Спорт клуб 30.05.2025
Капитен репрезентације Босне и Херцеговине Един Џеко објавио је да на крају сезоне после две године напушта Фенербахче. Искусни 39-годишњи голгетер одлуку је објавио на друштвеним мрежама: „Дошло је вријеме да се опростим… »

Спорт клуб 30.05.2025
Капитен репрезентације Босне и Херцеговине Един Џеко објавио је да на крају сезоне после две године напушта Фенербахче. Прочитај више… »
"Увек ћете ми бити у срцу!" Опростио се Един Џеко од навијача емотивном поруком

"Увек ћете ми бити у срцу!" Опростио се Един Џеко од навијача емотивном поруком

Вечерње новости 30.05.2025
Бивши фудбалер Манчестер ситија, Един Џеко (39), завршио је свој боравак у Истанбулу пошто је напустио екипу Фенербахчеа. Фото: Профимедиа Укупно је за тим из Истанбула одиграо 99 утакмица у којима је остварио учинак од 46… »
Званично - Един Џеко тражи нови клуб

Званично - Един Џеко тражи нови клуб

Б92 30.05.2025
Босанскохерцеговачки фудбалер Един Џеко (39) ставио је тачку на свој боравак у турском Фенербахчеу. Капитен фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Един Џеко објавио је у петак да напушта истанбулски клуб. Џеко је у… »

Вести дана »