Povezane vesti

Tadić u subotu igra poslednji meč za Fenerbahče: Klub se oprostio i od Edina Džeka

Tadić u subotu igra poslednji meč za Fenerbahče: Klub se oprostio i od Edina Džeka

Dnevnik pre 5 dana
Srpski fudbaler Dušan Tadić od subote više neće biti član Fenerbahčea, saopštio je klub iz Istanbula. – Hvala ti, Dušane, na tvojoj eleganciji, tvom duhu i nepokolebljivoj veri u ovaj tim. Predvodio si ekipu ličnim primerom i otišao sa večnim… »
Edin Džeko napušta Fenerbahce

Edin Džeko napušta Fenerbahce

Al Jazeera pre 4 dana
Kako je objavljeno na njegovom zvaničnom Facebook profilu: “Nikad nije lako rastati se, pogotovo kada ti se klub uvuče pod kožu kao što je Fenerbahce meni”. Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko objavio je da je… »
Džeko objavio da odlazi iz Fenerbahčea: Bili smo kao porodica

Sport klub pre 4 dana
Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko objavio je da na kraju sezone posle dve godine napušta Fenerbahče. Pročitaj više… »

Sport klub pre 4 dana
Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko objavio je da na kraju sezone posle dve godine napušta Fenerbahče. Iskusni 39-godišnji golgeter odluku je objavio na društvenim mrežama: „Došlo je vrijeme da se oprostim. Nikad nije lako… »
"Uvek ćete mi biti u srcu!" Oprostio se Edin DŽeko od navijača emotivnom porukom

"Uvek ćete mi biti u srcu!" Oprostio se Edin DŽeko od navijača emotivnom porukom

Večernje novosti pre 4 dana
Bivši fudbaler Mančester sitija, Edin Džeko (39), završio je svoj boravak u Istanbulu pošto je napustio ekipu Fenerbahčea. Foto: Profimedia Ukupno je za tim iz Istanbula odigrao 99 utakmica u kojima je ostvario učinak od 46 golova i 18 asistencija… »
Zvanično - Edin Džeko traži novi klub

Zvanično - Edin Džeko traži novi klub

B92 pre 4 dana
Bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko (39) stavio je tačku na svoj boravak u turskom Fenerbahčeu. Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko objavio je u petak da napušta istanbulski klub. Džeko je u Fenerbahčeu bio… »

Vesti dana »