Povezane vesti
Rune: Tri puta sam tražio da izbace gledaoca koji se drao na mene
Sport klub 30.05.2025
Ameli Morezmo, direktorka Rolan Garosa, danas je na konferenciji za medije rekla da „Miomir Kecmanović nije prijavio sudiji da je pljuvan i da bi, da je to uradio, taj gledalac, ili gledaoci, bio izbačen sa stadiona.“ I samo nekoliko časova kasnije… »
Rune: Tri puta sam tražio da izbace gledaoca koji se drao na mene
Sport klub 30.05.2025
Ameli Morezmo, direktorka Rolan Garosa, danas je na konferenciji za medije rekla da „Miomir Kecmanović nije prijavio sudiji da je pljuvan i da bi, da je to uradio, taj gledalac, ili gledaoci, bio izbačen sa stadiona.“ Pročitaj više… »
Nepristojna Francuska publika ispljuvala mišu - organizatori ostali nemi: Direktorka Rolan Garosa: Nismo informisani!
Kurir 30.05.2025
Na skoro jednočasnoj jutrašnjoj konferenciji za medije direktorke turnira Ameli Morezmo, “sedmu silu” su interesovala brojna pitanja – a jedno se ponavlja iz godine u godinu: neprimereno ponašanje domaće publike na mečevima francuskih igrača. Ove godine… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 23 minutajoš 1 povezana

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 2 satajoš 1 povezana