Повезане вести
Руне: Три пута сам тражио да избаце гледаоца који се драо на мене
Спорт клуб 30.05.2025
Амели Морезмо, директорка Ролан Гароса, данас је на конференцији за медије рекла да „Миомир Кецмановић није пријавио судији да је пљуван и да би, да је то урадио, тај гледалац, или гледаоци, био избачен са стадиона.“ Прочитај… »
Руне: Три пута сам тражио да избаце гледаоца који се драо на мене
Спорт клуб 30.05.2025
Амели Морезмо, директорка Ролан Гароса, данас је на конференцији за медије рекла да „Миомир Кецмановић није пријавио судији да је пљуван и да би, да је то урадио, тај гледалац, или гледаоци, био избачен са стадиона.“ И само… »
Непристојна Француска публика испљувала мишу - организатори остали неми: Директорка Ролан Гароса: Нисмо информисани!
Курир 30.05.2025
На скоро једночасној јутрашњој конференцији за медије директорке турнира Амели Морезмо, “седму силу” су интересовала бројна питања – а једно се понавља из године у годину: непримерено понашање домаће публике на мечевима… »
Вести дана »
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана