Povezane vesti
Nada Macura otkrila da je u 77. godini muvaju mlađi frajeri: Šalju joj gole slike, a samo joj je on na blok listi
Mondo pre 4 dana
Nada Macura otkrila je neke "pikanterije" iz svog inboksa, priznavši da je mahom startuju mlađi. Nada Macura (77), najpoznatija doktorka u Srbiji i omiljeno TV lice kad god zahladni vreme, svojevremeno je otkrila da joj se muškarci i te kako udvaraju… »
"Šalju mi slike, udvaraju mi se mlađi muškarci": Poznata Srpkinja (77) iza sebe ima brak, a danas je startuju preko…
Blic pre 5 dana
Nada Macura (77), najpoznatija srpska doktorka, svojevremeno je priznala da joj se muškarci udvaraju putem društvenih mreža, te je otkrila da dobija i nepristojne ponude. Naime, Nada iza sebe ima jedan brak, a istakla je da je privlače pametni… »
Vesti dana »

Pripadnik vojske koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo pet osoba, osuđen na 12 godina zatvora
Insajder pre 2 minutajoš 15 povezanih

Tuča stanara novobeogradskog Bloka 4 i privatnog obezbeđenja investitora (VIDEO)
Luftika pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Evropski indeksi u blagom porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale evropsko tržište
Blic pre 1 satjoš 22 povezane