Povezane vesti
Milanu Karadžiću uručena nagrada ''Slobodanka Caca Aleksić”
Telegraf 31.05.2025
Reditelj Milan Karadžić izjavio je za Tanjug da nije očekivao nagradu "Slobodanka Caca Aleksić”, koja mu je danas uručena u beogradskom Pozorištu "Puž” za režiju dečije predstave "Oliver Tvist”, u produkciji Pozorišta "Boško Buha”. "Znam za tu nagradu i… »
Milanu Karadžiću uručena nagrada ''Slobodanka Caca Aleksić: "Posebno drago što sam dobio nagradu koja nosi njeno ime"
Blic 31.05.2025
Reditelj Milan Karadžić izjavio je za Tanjug da nije očekivao nagradu "Slobodanka Caca Aleksić, koja mu je uručena u beogradskom Pozorištu "Puž za režiju dečije predstave "Oliver Tvist, u produkciji Pozorišta "Boško Buha. - Znam za tu nagradu i uglavnom… »
Vesti dana »
Đoković jasno poručio: I dalje sam tu, teram mlađe da dobro zarade svaki poen protiv mene
Dnevnik pre 1 satjoš 85 povezanih
Ministarstvo spoljnih poslova predložilo broj biračkih mesta u dijaspori
Radio 021 pre 2 satajoš 43 povezane
STIŽE zima, a potražnja za ogrevom raste: Tona peleta do 48.000 dinara, potražnja porasla i do 40 odsto
Dnevnik pre 12 satijoš 8 povezanih
Opšti izbori u BiH: Objavljeni prvi preliminarni rezultati, u trci za člana Predsedništva vode Bećirović, Filipović i Cvijanović
Danas pre 28 minutajoš 65 povezanih
Dodik proglasio pobedu na izborima u BiH: "Ovo je zakletva koju smo dali narodu"
Mondo pre 4 minutajoš 33 povezane