Повезане вести

"Ја сам дакле блиндирана" Изјава Секе Алексић је урнебесан: Поједи тај колач, можеш да зауставиш и метак

"Ја сам дакле блиндирана" Изјава Секе Алексић је урнебесан: Поједи тај колач, можеш да зауставиш и метак

Курир 31.05.2025
Сека Алексић врло је активна на друштвеним мрежама, где уме да се нашали и на свој рачун. Сека је то учинила и овога пута и насмејала све. - Јеси ли знала да ти 12 цм сала око стомака може зауставити метак пре него што дође до… »
„Ја сам блиндирана“: Хит коментар Секе Алексић о килажи

„Ја сам блиндирана“: Хит коментар Секе Алексић о килажи

Нова 31.05.2025
Сека Алексић врло је активна на друштвеним мрежама, где уме да се нашали и на свој рачун. Сека Алексић је то учинила и овога пута и насмејала све. – Јеси ли знала да ти 12 цм сала око стомака може зауставити метак пре него што… »
"Ја сам блиндирана од сала": Због изјаве Секе Алексић се сви гуше од смеха: "Поједи тај колач, можеш да зауставиш и метак"…

"Ја сам блиндирана од сала": Због изјаве Секе Алексић се сви гуше од смеха: "Поједи тај колач, можеш да зауставиш и метак"…

Блиц 31.05.2025
Сека Алексић, врло је активна на друштвеним мрежама, где уме да се нашали и на свој рачун. Сека је то учинила и овога пута и насмејала све. - Јеси ли знала да ти 12цм сала око стомака може зауставити метак пре него што дође до… »

Вести дана »