Povezane vesti
Da li je Srbiji potreban Adem Ljajić? Najbolji igrač Superlige, Piksi ga nikad nije pozvao
Mondo pre 2 dana
Kapiten Novog Pazara Adem Ljajić tvrdi da nije završio sa reprezentacijom, ali ga Srbija već godinama nije pozvala. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Albanije… »
"Ne znam zašto me nema u reprezentaciji, da sam Ja selektor..." Ljajić se javno obratio Piksiju: Nikad nisam rekao da ne…
Kurir pre 2 dana
Adem Ljajić je osvojio nagradu za najboljeg fudbalera Super lige, a poslednju utakmicu u dresu reprezentacije je odigrao u oktobru 2020. godine. Priznao je Ljajić da želi ponovo da zaigra za Srbiju. "Iskreno, nije mi bilo svejedno. Video sam da je… »
„Da sam na Piksijevom mestu pozvao bih sebe u reprezentaciju“: Ljajić demantovao da se oprostio od nastupa za Srbiju
Danas pre 2 dana
Kapiten Novog Pazara Adem Ljajić demantovao je da se oprostio od igranja za reprezentaciju Srbije i dodao da je očekivao da će dobiti poziv selektora Dragana Stojkovića za predstojeće utakmica kvalifikacija za Mundijal 2026 protiv Albanije i Andore… »
Vesti dana »

Vučić odbacio optužbe Marinike Tepić: „Ne poznajem tog Koraća, nikad u životu nisam zapalio cigaretu, video drogu, ni kafu popio"
Pravda pre 2 satajoš 32 povezane

Osam povrijeđenih na skupu za izraelske zarobljenike u Coloradu
Al Jazeera pre 5 satijoš 34 povezane

Srbija zainteresirana za koncesiju dva aerodroma u Crnoj Gori
Al Jazeera pre 46 minutajoš 20 povezanih