Povezane vesti

Holger Rune pobesneo! "Tri puta sam tražio da izbace gledaoca koji se drao na mene"

Holger Rune pobesneo! "Tri puta sam tražio da izbace gledaoca koji se drao na mene"

Dnevnik 31.05.2025
Danski teniser Holger Rune je sa 3-0 pobedio Emilija Navu u drugom kolu Rolan Garosu. Danac je slavio rezultatom 6:3, 7:5, 6:3 i obezbedio duel sa Kventinom Alisom. Na konferenciji za medije Rune je otkrio da je imao problem sa jednim navijačem. "Kada… »
Rune "poludeo" zbog skandala na Rolan Garosu: Tri puta sam tražio da izbace navijača koji se drao na mene

Rune "poludeo" zbog skandala na Rolan Garosu: Tri puta sam tražio da izbace navijača koji se drao na mene

Večernje novosti 31.05.2025
DANAC Holger Rune je na konferenciji za medije podelio problem sa kojim se suočio, a na koji su organizatori Rolan Garosa ostali nemi. Foto: EPA-EFE/JONO SEARLE Holger Rune je sa 3-0 pobedio Emilija Navu u drugom kolu Rolan Garosu. Danac je slavio… »
"Drao se, probao je da me agresivno uhvati" Rune imao neprijatnu situaciju na Rolan Garosu - poludeo zbog navijača, tražio da…

"Drao se, probao je da me agresivno uhvati" Rune imao neprijatnu situaciju na Rolan Garosu - poludeo zbog navijača, tražio da…

Kurir 31.05.2025
Prema njegovim rečima, dok je između poena spuštao peškir u kutiju, jedan navijač je počeo da viče na njega i pokušao da ga uhvati. Rune je odmah reagovao i tri puta tražio od glavnog sudije da izbaci tog navijača sa tribina, ali nije naišao na odgovor… »
Rune "poludeo": "Skandalozno - tri puta sam tražio da izbace gledaoca koji se drao na mene"

Rune "poludeo": "Skandalozno - tri puta sam tražio da izbace gledaoca koji se drao na mene"

B92 31.05.2025
Danski teniser Holger Rune je na konferenciji za medije izrazio nezadovoljstvo pošto organizatori nisu izbacili navijača koji je vikao na njega sa tribina. Holger Rune je sa 3-0 pobedio Emilija Navu u drugom kolu Rolan Garosu. Danac je slavio rezultatom… »
“Kecmanović nije prijavio da su ga pljuvali, inače bismo tog čoveka izbacili sa stadiona”

“Kecmanović nije prijavio da su ga pljuvali, inače bismo tog čoveka izbacili sa stadiona”

Danas 30.05.2025
Direktorka Rolan Garosa Ameli Morezmo izjavila je da Miomir Kecmanović nije prijavio čelnicima turnira da su ga navijači pljuvali tokom meča sa Francuzemm Kventinom Alisom. Srpski teniser rekao je novinarima da je to doživeo tokom susreta 2. kola u kojem… »

Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da izbori budu 28. decembra

Danas: Vrh SNS blizu odluke da izbori budu 28. decembra

Glas Zaječara pre 41 minutajoš 31 povezana
U subotu 36 stepeni

U subotu 36 stepeni

Radio 021 pre 2 satajoš 49 povezanih
Izrael proširuje vojnu operaciju u Gazi

Izrael proširuje vojnu operaciju u Gazi

Dojče vele pre 2 satajoš 41 povezana