Povezane vesti
Pevačica (34) donela iznenadnu odluku u jeku popularnosti, tiče se estrade
Telegraf pre 3 dana
Pevačica Tamara Ćirić (34) odlučila je da nakon nekoliko godina napusti estradu kako bi se posvetila porodici. - Mnogo mi fale moje aktivnosti, ali i moja porodica. Ja sam iz Pirota rodom i ne mogu roditelje često da viđam, a kako sam starija imam… »
Pevačica rešila da se povuče sa estrade u jeku popularnosti donela odluku: "Želim da se posvetim majčinstvu, da me ne…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Tamara Ćirić (34) odlučila je da nakon nekoliko godina napusti estradu kako bi se posvetila porodici. - Mnogo mi fale moje aktivnosti, ali i moja porodica. Ja sam iz Pirota rodom i ne mogu roditelje često da viđam, a kako sam starija imam… »
Naša pevačica (34) se povlači sa estrade: U jeku popularnosti donela odluku: "Želim da se posvetim majčinstvu, da me ne…
Blic pre 2 dana
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodio Tursku: Dečak preminuo od napada panike, 69 osoba povređeno
Sputnik pre 7 minutajoš 14 povezanih

(Mape) počeo prvi pravi letnji toplotni talas! Temperatura skače na 36 stepeni, spremite se za tropske noći! Ovo je detaljna prognoza vremena za celu nedelju
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Običaj je da se 3 puta umijete svetom crkvenom vodicom: Danas slavimo Svetog cara Konstantina i caricu Jelenu ovo je molitva
U centar pre 18 minutajoš 7 povezanih

Izvorska voda bezbedna za upotrebu sa tri javne česme u Kragujevcu
Glas Šumadije pre 27 minutajoš 3 povezane