Povezane vesti
Aragči: Teheran smatra nuklearno oružje neprihvatljivim
Euronews pre 3 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi smatramo ovu… »
Iranski ministar spoljnih poslova: Nuklearno oružje neprihvatljivo, u tome se slažemo sa SAD
NIN pre 3 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi smatramo ovu… »
Abas Aragči: Teheran smatra nuklearno oružje neprihvatljivim
Politika pre 3 dana
TEHERAN – Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi… »
Iran: Nuklearno oružje neprihvatljivo, slažemo se s SAD-om
Al Jazeera pre 3 dana
Iranski ministar vanjskih poslova Abbas Araghchi tvrdi da nuklearno oružje Teheran smatra ‘neprihvatljivim’. Iranski ministar vanjskih poslova Abbas Araghchi izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje “neprihvatljivim” i da se po tom pitanju… »
Iranski ministar spoljnih poslova: Slažemo se sa SAD nuklearno oružje neprihvatljivo
RTV pre 3 dana
TEHERAN - Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi… »
Šef iranske diplomatije: Nuklearno oružje neprihvatljivo
N1 Info pre 3 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je danas da je nuklearno oružje "neprihvatljivo". "Ako je u pitanju nuklearno oružje, da, mi takođe smatramo da je ova vrsta oružja neprihvatljiva", rekao je Aragči u govoru koji je prenosila… »
Teheran: Iran smatra nuklearno oružje neprihvatljivim
Sputnik pre 3 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje „neprihvatljivim“ i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. Sjedinjene Države, Izrael i druge zapadne zemlje… »
Šef iranske diplomatije: Nuklearno oružje neprihvatljivo, slažemo se sa SAD
Insajder pre 3 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je danas da je nuklearno oružje "neprihvatljivo". 'Ako je u pitanju nuklearno oružje, da, mi takođe smatramo da je ova vrsta oružja neprihvatljiva', rekao je Aragči u govoru koji je prenosila… »
Šef iranske diplomatije: Nuklearno oružje neprihvatljivo
Novi magazin pre 3 dana
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je danas da je nuklearno oružje "neprihvatljivo". "Ako je u pitanju nuklearno oružje, da, mi takođe smatramo da je ova vrsta oružja neprihvatljiva", rekao je Aragči u govoru koji je prenosila… »
"To je neprihvatljivo"
B92 pre 3 dana
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 10 satijoš 27 povezanih

Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje
Beta pre 50 minutajoš 28 povezanih

Održana četvrta blokada najprometnijih raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi građana traže izbore za savete mesnih zajednica
Nedeljnik pre 54 minutajoš 14 povezanih

Zvižduci, "ua" i "Kukavica" na Andrićevom vencu: Studenti traže od Vučića da raspiše izbore, dok se obraća javnosti
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih