Povezane vesti
Aragči: Teheran smatra nuklearno oružje neprihvatljivim
Euronews 31.05.2025
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi smatramo ovu vrstu… »
Iranski ministar spoljnih poslova: Nuklearno oružje neprihvatljivo, u tome se slažemo sa SAD
NIN 31.05.2025
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi smatramo ovu vrstu… »
Abas Aragči: Teheran smatra nuklearno oružje neprihvatljivim
Politika 31.05.2025
TEHERAN – Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi smatramo… »
Iranski ministar spoljnih poslova: Slažemo se sa SAD nuklearno oružje neprihvatljivo
RTV 31.05.2025
TEHERAN - Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje "neprihvatljivim" i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. "Ako je pitanje nuklearno oružje, da, i mi smatramo… »
Iran: Nuklearno oružje neprihvatljivo, slažemo se s SAD-om
Al Jazeera 31.05.2025
Iranski ministar vanjskih poslova Abbas Araghchi tvrdi da nuklearno oružje Teheran smatra ‘neprihvatljivim’. Iranski ministar vanjskih poslova Abbas Araghchi izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje “neprihvatljivim” i da se po tom pitanju slaže sa… »
Šef iranske diplomatije: Nuklearno oružje neprihvatljivo
N1 Info 31.05.2025
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je danas da je nuklearno oružje "neprihvatljivo". "Ako je u pitanju nuklearno oružje, da, mi takođe smatramo da je ova vrsta oružja neprihvatljiva", rekao je Aragči u govoru koji je prenosila… »
Teheran: Iran smatra nuklearno oružje neprihvatljivim
Sputnik 31.05.2025
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je da Teheran smatra nuklearno oružje „neprihvatljivim“ i da se po tom pitanju slaže sa stavom koje zastupaju Sjedinjene Američke Države. Sjedinjene Države, Izrael i druge zapadne zemlje više puta su… »
Šef iranske diplomatije: Nuklearno oružje neprihvatljivo, slažemo se sa SAD
Insajder 31.05.2025
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je danas da je nuklearno oružje "neprihvatljivo". 'Ako je u pitanju nuklearno oružje, da, mi takođe smatramo da je ova vrsta oružja neprihvatljiva', rekao je Aragči u govoru koji je prenosila… »
Šef iranske diplomatije: Nuklearno oružje neprihvatljivo
Novi magazin 31.05.2025
Iranski ministar spoljnih poslova Abas Aragči izjavio je danas da je nuklearno oružje "neprihvatljivo". "Ako je u pitanju nuklearno oružje, da, mi takođe smatramo da je ova vrsta oružja neprihvatljiva", rekao je Aragči u govoru koji je prenosila… »
"To je neprihvatljivo"
B92 31.05.2025
Vesti dana »
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta Rajanera iz Grčke, povređen putnik iz Srbije
BBC News pre 19 minutajoš 39 povezanih
Održan hitan sastanak Nacionalnog kriznog centra za suzbijanje afričke kuge svinja
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
U toku glasanje o 18 tačaka dnevnog reda, Skupština usvojila Zakon o oružju i municiji
RTS pre 19 minutajoš 25 povezanih