Povezane vesti
Užas u Nišu! Izbio požar u porodičnoj kući, povređeno četvoro dece
Blic 31.05.2025
Dvoje dece, uzrasta 3 i 10 godina, i dve odrasle osobe, zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu zbog povreda zadobijenih požaru koji se noćas desio u Mramorskoj ulici u Nišu, saznaje "Blic". Oni imaju opekotine i tegobe zbog udisanja dima i… »
Ležali su na krevetima omamljeni, bez svesti, drmusali smo ih, ali ništa... Dramatično svedočenje o spasavanju 4 dečaka i…
Kurir 31.05.2025
Sam bog je spasao moju porodicu, sina, snaju i unučiće! Kada sam sekirom razbio vrata, svi su bili bez svesti, omamljeni od dima. Nekako smo ih izvukli iz te vatre i nadamo se da će biti dobro. Ovim rečima opisuje dramatičnu akciju spasavanja porodice iz… »
Roditelji i dva mala dečaka povređeni u požaru u Nišu! Svi zadržani na lečenju u bolnici
Kurir 31.05.2025
Veliki požar u kome je povređeno četiri osobe, od toga dvoje dece starosti 3 i 10 godina, dogodio se prošle noći u Mramorskoj ulici u Nišu, saznaje Kurir. Požar je, kako saznaje, u kući izbio usred noći, a povređeni su hitno prebačeni u Urgentni centra… »
"Luster je počeo da žmiga, onda sam video dim iz kupatila, a deca nisu reagovala" Herojski podvig Nišlije, iz požara spasao…
Kurir 31.05.2025
Dvoje dece od tri i 10 godina i njihovi roditelji povređeni su noćas u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Nišu. U trenutku izbijanja vatre u kući je bilo još dvoje dece, ali su ona na svu sreću prošla bez posledica. Veliku tragediju sprečio je deda… »
U požaru u Nišu povređeno četvoro dece i dvoje odraslih
N1 Info 31.05.2025
Četvoro dece i dvoje odraslih prevezeno je u niški Urgentni centar zbog opekotina ili udisanja dima nakon što je njihovu kuću zahvatio požar oko jedan sat posle ponoći, pišu Južne vesti. Iz Univerzitetskoj kliničkog centra navode da su deca i roditelji… »
Poznato stanje povređenih u požaru u Nišu. Cela porodica hospitalizovana u UKC Niš
Glas juga 31.05.2025
„U toku noći u Urgentni centar UKC Niš primljeno je troje dece. Muško dete staro tri godine hospitalizovano je na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju zbog udisanja dima. Desetogodišnje muško dete, koje je zadobilo opekotine na šakama i desnoj… »
"Luster je krenuo da žmiga, a: Onda..." Deda heroj iz Niša spasio porodicu od požara koji je izbio u porodičnoj kući: "Uzeo…
Blic 31.05.2025
Dvoje dece od tri i 10 godina i njihovi roditelji povređeni su noćas u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Nišu. Veliku tragediju sprečio je deda povređene dece i otac povređenog muškarca koji je opisao kako je izgledao njegov herojski poduhvat… »
Požar u Nišu: Među povređenima četvoro dece
Danas 31.05.2025
U požaru koji je noćas izbio u kući u Mramorskoj ulici u Nišu povređeno je šest osoba, među kojima je četvoro dece i svi su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru, prenele su Južne vesti. Iz Univerzitetskoj kliničkog centra navode da su deca i… »
"Prvo sam izneo decu, onda sina i snajku, bili su k'o mrtvi": Deda opisao akciju spasavanja iz požara u Nišu
Telegraf 31.05.2025
"Spavali su, nisu ništa čuli. Pet, šest prozora sam polomio da bih ušao u kuću, a unutra svi leže ko mrtvi". Ovim rečima Sali Ibrahimović iz Niša opisuje jezive scene koje je zatekao kada je provalio u kuću u kojoj je noćas izbio požar. U toj kući žive… »
Požar u Nišu, povređeno šest osoba, među njima četvoro
Politika 31.05.2025
NIŠ – U požaru koji je noćas izbio u kući u Mramorskoj ulici u Nišu povređeno je šest osoba, od kojih četvoro dece. Kako je rečeno u PU Niš požar je prijavljen oko 1.10 sati, a vatru je gasilo šest vatrogasaca sa dva vozila. Šest ukućana iz kuće je… »
UKC NIŠ: Stanje povređenih u požaru od noćas
Gradski portal 018 31.05.2025
U UKC Niš, tokom noći primljeno je ukupno 6 pacijenata, nakon velikog požara u kući u ulici Stočni trg. Muško dete (3), nakon inicijalnog pregleda, kompletne dijagnostike i zbrinjavanja, hospitalizovano na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju zbog… »
Vesti dana »
Veliki vremenski preokret nas čeka posle ovog datuma: Čubrilo otkriva do kada će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 7 satijoš 36 povezanih
Skup podrške ispred PS Novi Beograd: Mićić predala iskaz policiji o incidentu sa Šapićem (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana