Povezane vesti
Sindikati zadovoljni, poslodavci zabrinuti: Kakve će posledice imati rekordno povećanje minimalca
Insajder pre 2 dana
Po već ustaljenom običaju, desetak dana nakon što predsednik Srbije najavi neke dobre vesti iz sfere ekonomije, istu najavu, sa nešto više detalja, daje i ministar finansija Siniša Mali. Ovoga puta, kako je rekao Mali, u pitanju je “najlepša i… »
Siniša Mali otkrio kada će biti povećan minimalac
Nova ekonomija pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je u subotu vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. „Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1. januara iduće godine. Od 1. januara… »
Vanredno povećanje minimalca u Srbiji
Serbian News Media pre 3 dana
Srpski ministar finansija Siniša Mali najavio je vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra 2025. godine, sa daljim rastom na 500 evra do 1. januara 2026. Ovo povećanje nadovezuje se na januarski rast od 13,7%, čime je minimalna zarada prvi put… »
Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade 1. oktobra
Jugmedia pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. „Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
Mali najavio vanredno povećanje minimalca
N1 Info pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je u subotu vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. "Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
Mali juče najavio minimalac od 650 evra za dve godine, danas obećava vanredno povećanje 1. oktobra
Radio 021 pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je "vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra na 500 evra i dodatno povećanje 1. januara iduće godine". Ova "iznenadna" najava povećanja minimalca usledila je samo dan nakon što je Mali najavio da će… »
Mali najavio vanredno povećanje minimalca
Novi magazin pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je u subotu vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. "Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
"U ovom trenutku najlepša i najvažnija vest" Ministar Mali: Vanredno povećanje minimalca od 1. oktobra
Kurir pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali govorio je jutros o aktuelnim ekonomskim temama. "U ovom trenutku je najlepša i najvažnija vest povećanje minimalca. Ono što je inicijativa predsednika je da imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove… »
Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade 1. oktobra, prvi put u istoriji biće 500 evra
RTS pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine na 500 evra i dodatno povećanje 1. januara iduće godine. Siniša Mali je rekao da je minimalna zarada ove godine povećana čak za 13,7 odsto… »
RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje… »
Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra
Euronews pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno ppovećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. "Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
RTK pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. „Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
NIN pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno ppovećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. "Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
„Najlepša vest“ Siniše Malog: Od oktobra vanredno povećanje minimalca na 500 evra
BizLife pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, koja će iznositi 500 evra, a samo dva meseca kasnije, sledi dodatno povećanje od 10 odsto. „Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo… »
Insajder pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. 'Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
Siniša Mali saopštio Ovo je tačan datum kada će minimalac porasti na 550 evra
Dnevnik pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je vanredno i redovno povećanje minimalne zarade. – U ovom trenutku je najlepša i najvažnija vest povećanje minimalca. Ono što je inicijativa predsednika je da imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1… »
Vanredno povećanje minimalca od 1. oktobra: Siniša Mali otkrio šta nas čeka u narednom periodu
Mondo pre 3 dana
Siniša Mali je otkrio da uskoro sledi povećanje minimalne zarade. Ministar finansija i prvi potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali govorio je o aktuelnim temama gostujući u jutarnjem programu na televiziji "Prva". Mali je istakao da nas uskoro… »
Siniša Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade 1. oktobra
Politika pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno ppovećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. „Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
Vanredno povećanje minimalne zarade 1. oktobra, evo koliko će iznositi minimalac
Telegraf pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine. "Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno povećanje 1… »
Siniša Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine! "Od 1. januara biće 500 evra"
Blic pre 3 dana
Ministar finansija i prvi potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali govori o aktuelnim temama u jutarnjem programu televizije "Prva". - Mislim da je to najlepša i najveća vest. Imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra ove godine, i dodatno… »
Mali: U januaru 2026. godine minimalac će iznositi 550 evra
B92 pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je vanredno i redovno povećanje minimalne zarade. "U ovom trenutku je najlepša i najvažnija vest povećanje minimalca. Ono što je inicijativa predsednika je da imamo vanredno povećanje minimalne zarade od 1… »
Vesti dana »

Nove blokade raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za savete MZ
N1 Info pre 28 minutajoš 12 povezanih

Vučić demantovao Tepić: Tvrdi da na paketima droge nije on, nego predsednik Kolumbije
Nova pre 3 minutajoš 19 povezanih