Povezane vesti

(Video) Sniženja i do 70: %, haljine skinute sa lutki u izlogu Poslednji radni dan butika Dijane Diline: Evo kakvu smo…

(Video) Sniženja i do 70: %, haljine skinute sa lutki u izlogu Poslednji radni dan butika Dijane Diline: Evo kakvu smo…

Blic pre 3 dana
Dijana Radonjić, poznata dizajnerka koju mnogi znaju kao Dijanu Diline, je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila da se odselila iz Srbije, te da zatvara radnju u Beogradu. Kako smo saznali, poslednji radni dan butika je subota 31.05, a… »
Nakon zatvaranja butika Dijana Diline zatražila pomoć Obratila se svima, moli samo za jedno

Nakon zatvaranja butika Dijana Diline zatražila pomoć Obratila se svima, moli samo za jedno

Alo pre 3 dana
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Diline, potražila je pomoć za svoje dve ćerkice. Nakon što je Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Diline, rešila da zatvori butik haljina u Beogradu, te posao prenese na online praltformu, sada je lepa… »
Dijana Diline zatražila pomoć: Danas joj se zatvara butik, a ona se obratila svima na Instagramu

Dijana Diline zatražila pomoć: Danas joj se zatvara butik, a ona se obratila svima na Instagramu

Blic pre 3 dana
Dijana Diline odselila se iz Srbije i odlučila da zatvori svoj butik, a sada se oglasila na Instagramu i zamolila za pomoć. Naime, kako smo saznali, poslednji radni dan butika Diline je subota 31.05, a postojeća kolekcija u butiku je po sniženim… »
Dijana Dilajn ima veliku molbu za pomoć zbog dece: Odmah se oglasila, objavila sve detalje

Dijana Dilajn ima veliku molbu za pomoć zbog dece: Odmah se oglasila, objavila sve detalje

Telegraf pre 3 dana
Dizajnerka Dijana Radonjić poznatija kao Dijana Diline odselila se iz Srbije sa porodicom i saopštila da gasi svoj brend. Ova vest izazvala je pažnju javnosti, a kako je Dijana otkrila, ona se odselila pre nekoliko meseci. Danas, 31. maja, zavnično se… »
Dijana Dilajn se ponovo oglasila nakon najave da gasi biznis od kog je zaradila milione: „Šokirana sam“

Dijana Dilajn se ponovo oglasila nakon najave da gasi biznis od kog je zaradila milione: „Šokirana sam“

Nova pre 3 dana
Dijana Dilajn se pre nekoliko dana obratila pratiocima na Instagramu i saopštila da je ugasila brend i da se odselila iz Srbije, a nakon njene objave da gasi svoj brend, zaposlene u njenom butiku i proizvodnji ostale su zatečene. Odluka modne dizajnerke… »
"Dva dana sam šokirana, prosto ne mogu da verujem" Dijana Dilajn se ponovo oglasila nakon najave da gasi biznis, iznenadila…

"Dva dana sam šokirana, prosto ne mogu da verujem" Dijana Dilajn se ponovo oglasila nakon najave da gasi biznis, iznenadila…

Kurir pre 3 dana
Odluka modne dizajnerke Dijane Radonjić, poznate kao Dijane Dilajn, da ugasi svoj brend i odseli se iz Srbije iznenadio je domaću javnost, a ona se nakon mnogobrojnih spekulacija oglasila i negirala navode da je na ovaj potez bila primorana. Nakon… »

Vesti dana »