Povezane vesti
"Šta sam ja upravo pogledao, užas!": Gledaoci besni zbog kraja jedne od najgledanijih serija na Netfliksu
Mondo pre 3 dana
Crna komedija "Sirens" brzo je postala tema brojnih online rasprava, ponajviše zbog kraja koji su mnogi ocenili kao razočaravajuć i nelogičan. Pretplatnici Netfliksa ostali su zatečeni "zbunjujućim“ krajem mini-serije "Sirens", koja je nedavno… »
"Šta sam to upravo odgledao?" Gledaoci razočarani krajem Netfliksove hit serije VIDEO/ANKETA
B92 pre 3 dana
Pretplatnici Netflixa ostali su zatečeni "zbunjujućim" krajem serije koja je nedavno stigla na ovu striming platformu. Reč je o mini-seriji Sirens, koja je izazvala burne reakcije zbog neočekivanog finala. Radnja nove Netflixove serije prati Devon… »
Vesti dana »

Buka dok Vučić drži konferenciju za medije: Studenti i građani zvižde i traže izbore na Andrićevom vencu FOTO/VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 13 povezanih

Počele blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice FOTO, VIDEO
Nova pre 9 minutajoš 12 povezanih

NIN: Na fotografijama koje je pokazala Marinika Tepić nije Vučić nego predsednik Kolumbije; Oglasio se i MUP, ali i Tepićeva
Morava info pre 2 satajoš 34 povezane