Povezane vesti
Snimio velike hitove, pa se povukao sa estrade zbog narkotika: Pevač je imao veliku bitku, Bogu je zahvalan
Telegraf pre 3 dana
Poznati pevač Dado Glišić otvoreno je govorio o svojoj borbi sa porocima, te se povukao sa estrade tokom svoje borbe. Naime, on je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, ali je iz te borbe izašao kao pobednik. - Istina je da je iza mene… »
Naš pevač (47) je upao u kandže droge,: pa se povukao sa estrade: "Bog me je spasio, iza mene je teška borba"
Blic pre 3 dana
Poznati pevač Dado Glišić otvoreno je govorio o svojoj borbi sa porocima, te se povukao sa estrade tokom svoje borbe. Naime, on je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, ali je iz te borbe izašao kao pobednik. - Istina je da je iza mene… »
Naš pevač se izvukao iz kandži poroka! Pobedio u najtežoj životnoj borbi pa se povukao iz javnosti: Bog me je spasao
Kurir pre 3 dana
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 7 satijoš 28 povezanih

Tepić objavila nove dokumente i pročitala navodnu Skaj prepisku, Vučić najavio vanrednu konferenciju
Danas pre 1 satjoš 34 povezane

Spisak raskrsnica u Novom Sadu koje će biti blokirane: Promenjene pojedine lokacije
Nova pre 4 satijoš 7 povezanih

Srpski univerziteti na CWUR listi: Kragujevački treći u nacionalnoj konkurenciji
Pressek pre 5 satijoš 21 povezana