Povezane vesti
Snimio velike hitove, pa se povukao sa estrade zbog narkotika: Pevač je imao veliku bitku, Bogu je zahvalan
Telegraf 31.05.2025
Poznati pevač Dado Glišić otvoreno je govorio o svojoj borbi sa porocima, te se povukao sa estrade tokom svoje borbe. Naime, on je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, ali je iz te borbe izašao kao pobednik. - Istina je da je iza mene… »
Naš pevač se izvukao iz kandži poroka! Pobedio u najtežoj životnoj borbi pa se povukao iz javnosti: Bog me je spasao
Kurir 31.05.2025
Poznati pevač Dado Glišić otvoreno je govorio o svojoj borbi sa porocima, te se povukao sa estrade tokom svoje borbe. Naime, on je imao velikih problema sa psihoaktivnim supstancama, ali je iz te borbe izašao kao pobednik. - Istina je da je iza mene… »
Naš pevač (47) je upao u kandže droge,: pa se povukao sa estrade: "Bog me je spasio, iza mene je teška borba"
Blic 31.05.2025
Vesti dana »

Posetili smo stadion na kom su igrali Tirke i Milutinac: Vrvi od beskućnika i propada u centru grada
Mondo pre 36 minutajoš 19 povezanih

FOTO: Svesno i uprkos zabrani prodali 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, ostatke bacili na deponiju
Radio 021 pre 42 minutajoš 11 povezanih

Lončar: Glišić i dalje u teškom stanju, nalazi se na respiratoru u intenzivnoj nezi
N1 Info pre 31 minutajoš 11 povezanih

MUP: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
Euronews pre 6 minutajoš 12 povezanih

"Horticija": 100.000 Rusa na Pokrovskom frontu; Blumberg: Kremlj razmatra vazdušno primirje kao ustupak Trampu
RTS pre 22 minutajoš 13 povezanih