Повезане вести

"Пробудила сам се и затекла га на себи како ме силује" Асистенткиња Пи Дидија сведочила на суду, открила шокантне детаље…

"Пробудила сам се и затекла га на себи како ме силује" Асистенткиња Пи Дидија сведочила на суду, открила шокантне детаље…

Ало 31.05.2025
Касније ју је уцењивао да ће својој девојци Кеси, са којом је била врло блиска, рећи за њихов сек*уални однос. Бивша асистенткиња познатог репера Шона Дидија Комбса, Пи Дидија, која је на суду сведочила под псеудонимом Миа… »
"Напио ме, ошамутио, па силовао": Изнете страшне ствари током суђења реперу, проговорила још једна жртва

"Напио ме, ошамутио, па силовао": Изнете страшне ствари током суђења реперу, проговорила још једна жртва

Мондо 31.05.2025
Бивша асистенткиња почела је да ради за Комбса 2009. године, када је имала око 20 година, а описала је радну атмосферу као "хаотичну" и "токсичну". Бивша асистенткиња познатог репера Шона Дидија Комбса, која је на суду… »
Лична асистенткиња Дидија Комбса га оптужила за силовање: "Изгледало је као вечност"

Лична асистенткиња Дидија Комбса га оптужила за силовање: "Изгледало је као вечност"

Б92 31.05.2025
Бивша лична асистенткиња Шона Дидија Комбса сведочила је на суду у Њујорку да ју је репер више пута сексуално злостављао током осам година колико су радили заједно, јавља ББЦ. Сведок, која је сведочила под псеудонимом Миа, са… »

Вести дана »