Povezane vesti
"Probudila sam se i zatekla ga na sebi kako me siluje" Asistentkinja Pi Didija svedočila na sudu, otkrila šokantne detalje…
Alo 31.05.2025
Kasnije ju je ucenjivao da će svojoj devojci Kesi, sa kojom je bila vrlo bliska, reći za njihov sek*ualni odnos. Bivša asistentkinja poznatog repera Šona Didija Kombsa, Pi Didija, koja je na sudu svedočila pod pseudonimom Mia, otkrila je potresne detalje… »
"Napio me, ošamutio, pa silovao": Iznete strašne stvari tokom suđenja reperu, progovorila još jedna žrtva
Mondo 31.05.2025
Bivša asistentkinja počela je da radi za Kombsa 2009. godine, kada je imala oko 20 godina, a opisala je radnu atmosferu kao "haotičnu" i "toksičnu". Bivša asistentkinja poznatog repera Šona Didija Kombsa, koja je na sudu svedočila pod pseudonimom Mia… »
Lična asistentkinja Didija Kombsa ga optužila za silovanje: "Izgledalo je kao večnost"
B92 31.05.2025
Bivša lična asistentkinja Šona Didija Kombsa svedočila je na sudu u Njujorku da ju je reper više puta seksualno zlostavljao tokom osam godina koliko su radili zajedno, javlja BBC. Svedok, koja je svedočila pod pseudonimom Mia, sa suzama u očima je… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Beta pre 10 minutajoš 66 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima (RTS 1, 19.50)
RTS pre 15 minutajoš 37 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Vulkan Krašeninikov na Kamčatki eruptirao prvi put posle 600 godina: Oblak pepela uzdigao se i do šest kilometara
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane