Povezane vesti
Uroš Rajačić progovorio o raskidu s Milicom Pukla ljubav zbog ljubomore: "Smatram da joj neke te stvari ne priliče i…
Alo pre 2 dana
Ispričao sve do detalja. Uroš Rajačić sinoć je otkrio kako je nakon porođaja Milice Veličković, bio sa njom u emotivnoj vezi koja je trajala dva meseca. Osim toga, progovorio je i koji je bio razlog raskida. - Sada smo blokirani na društvenim… »
Šok! Otkriveno da je Milica Veličković bila u vezi sa ovim zadrugarom, Terza nije imao pojma: "To se desilo nakon porođaja"
Blic pre 2 dana
Uroš Rajačić je šokirao javnost priznanjem da je bio u vezi sa Milicom Veličković dva meseca, a da o tome pojma nije imao otac njenog deteta Borislav Tezić Terza. - Postoje dva razloga zbog čega sam ovde došao. Naravno konstantno se potežu… »
Milica Veličković nakon porođaja bila sa ovim zadrugarom! Terza poludeo kad je saznao, traži DNK test: "Ko zna sa kim je…
Alo pre 2 dana
Veza je trajala dva meseca. Uroš Rajačić šokirao je javnost priznanjem da je bio u vezi sa Milicom Veličković dva meseca. O tome niko nije imao pojma, a vezu su otpočeli nakon njenog porođaja. - Milica i ja smo se čuli nakon mog izlaska jednom, a… »
"Odmah sam počeo da se zaljubljujem" Uroš Rajačić otkrio sve detalje o tajnoj vezi sa Milicom Veličković: Kliknuli smo na…
Kurir pre 2 dana
Nakon mnogo spekulacija o odnosu Uroša Rajačića i Milice Veličković, isplivala je istina. Naime, Uroš je gostovao u studiju kod Ane Radulović i otkrio detalje njihove romanse, ali i govorio o početku zaljubljivanja. - Postoje dva razloga zbog… »
Uroš Rajačić priznao da je bio u vezi sa Milicom Veličković: “Tad se tek porodila, krili smo se 2 meseca”
Telegraf pre 2 dana
U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka Ana Radulović je u studiju ugostila Uroša Rajačića, koji je priznao da je bio sa Milicom Veličković u emotivnoj vezi dva meseca. - Postoje dva razloga zbog čega sam ovde došao. Naravno… »
Vesti dana »

Studenti skinuli prsluke, žandarmerija brani prostorije SNS-a u Novom Sadu
Al Jazeera pre 42 minutajoš 41 povezana

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Snimak incidenta u Futogu iz vazduha govori više od reči: Ovako je napadač gađao građane farbom na nastupu Beogradskog sindikata VIDEO
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 22 minutajoš 24 povezane

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih