Povezane vesti
"Sačekali me ispred vrata, pa me udarili u nos": Žika Šarenica uhvatio ženu u preljubi, dobio batine
Mondo pre 3 dana
Žika Nikolić ispričao je jednom prilikom kroz kakav pakao je prošao sa prvom suprugom. Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, godinama uživa u skladnom braku, sa drugom suprugom. S prvom ima nemilu priču koju je jednom prilikom… »
"Da sam ih sreo na ulici, zgazio bih ih" Žika Šarenica o drami sa ženom i njenim ljubavnikom, zatekao ih na delu, pa dobio…
Kurir pre 3 dana
Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", javno je ispričao šta mu se dogodilo jednom prilikom i osvrnuo se na bivšu suprugu i šokirao pričom da ju je uhvatio sa ljubavnikom. - Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima… »
Voditelj zatekao ženu s ljubavnikom u stanu, on ga prebio: “Da sam ih sreo na pešačkom, zgazio bih ih”
Telegraf pre 3 dana
Voditelj Žika Nikolić jednom prilikom je otkrio da je suprugu uhvatio sa ljubavnikom i to u njihovom stanu. Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, je naime, otkrio da je došlo do žestokog sukoba kada je uhvatio ženu sa ljubavnikom i to na… »
Žika Šarenica zatekao ženu sa ljubavnikom u njihovom stanu: "Da sam ih sreo na ulici, zgazio bih ih"
Blic pre 3 dana
Voditelj Žika Nikolić jednom prilikom je otkrio da je suprugu uhvatio sa ljubavnikom i to u njihovom stanu. Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, je naime, otkrio da je došlo do žestokog sukoba kada je uhvatio ženu sa ljubavnikom i to na… »
Vesti dana »

Tepić objavila nove dokumente i pročitala navodnu Skaj prepisku, Vučić najavio vanrednu konferenciju
Danas pre 57 minutajoš 34 povezane

Protest ispred suda u Novom Sadu: Momku koji je branio Futožane i udario „ćacija“ kućni pritvor godinu dana
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih