Повезане вести
"Сачекали ме испред врата, па ме ударили у нос": Жика Шареница ухватио жену у прељуби, добио батине
Мондо 31.05.2025
Жика Николић испричао је једном приликом кроз какав пакао је прошао са првом супругом. Водитељ Жика Николић, познатији као Жика Шареница, годинама ужива у складном браку, са другом супругом. С првом има немилу причу коју је… »
"Да сам их срео на улици, згазио бих их" Жика Шареница о драми са женом и њеним љубавником, затекао их на делу, па добио по…
Курир 31.05.2025
Жика Николић, познат по емисији "Жикина шареница", јавно је испричао шта му се догодило једном приликом и осврнуо се на бившу супругу и шокирао причом да ју је ухватио са љубавником. - Десило ми се да ме жена са љубавником… »
Водитељ затекао жену с љубавником у стану, он га пребио: “Да сам их срео на пешачком, згазио бих их”
Телеграф 31.05.2025
Водитељ Жика Николић једном приликом је открио да је супругу ухватио са љубавником и то у њиховом стану. Жика Николић, познатији као Жика Шареница, је наиме, открио да је дошло до жестоког сукоба када је ухватио жену са… »
Жика Шареница затекао жену са љубавником у њиховом стану: "Да сам их срео на улици, згазио бих их"
Блиц 31.05.2025
Водитељ Жика Николић једном приликом је открио да је супругу ухватио са љубавником и то у њиховом стану. Жика Николић, познатији као Жика Шареница, је наиме, открио да је дошло до жестоког сукоба када је ухватио жену са… »
Вести дана »
Моћни Дончић и борбени Леброн поклекли пред Сан Антонијом у борби за полуфинале НБА Купа
Еуроневс пре 50 минутајош 18 повезаних
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
Питали смо ЦхатГПТ за исход утакмице Штурм - Црвена звезда у ЛЕ: Вештачка интелигенција против црвено-белих!
Телеграф пре 5 минутајош 15 повезаних
Американци продужили лиценцу Лукоилу за продају имовине, ево до када компанија има времена да прода имовину
Дневник пре 35 минутајош 10 повезаних