Povezane vesti

"O, Bože, ne gledam to" Šok izjava Sare Džesike Parker o nastavku kultne serije na kojoj je izgradila karijeru

"O, Bože, ne gledam to" Šok izjava Sare Džesike Parker o nastavku kultne serije na kojoj je izgradila karijeru

Kurir pre 2 dana
Žena koja je u centralna figura franšize "Seks i grad" ne može da se natera da je pogleda. Sara Džesika Parker, koja je glumila i producirala i originalnu seriju "Seks i grad" i njen nastavak "And Just Like That" (I tek tako) otkrila je da nikada nije… »
Sara Džesika Parker otkrila šta zaista misli o odnosu Keri i Zverke

Sara Džesika Parker otkrila šta zaista misli o odnosu Keri i Zverke

Nova pre 3 dana
Sara Džesika Parker je uoči izlaska nove sezone serije"I tek tako" (And Just Like That) progovorila je o liku Zverke, kog je glumio Kris Not, njegovoj smrti i njihovom ljubavnom odnosu kroz originalnu seriju i spin-off. Hit serija „Seks i grad“… »
Sara Džesika Parker otkrila šta zaista misli o odnosu Keri i Zverke: A onda priznala nešto što je sve fanove kultne serije…

Sara Džesika Parker otkrila šta zaista misli o odnosu Keri i Zverke: A onda priznala nešto što je sve fanove kultne serije…

Kurir pre 3 dana
Sara Džesika Parker je uoči izlaska nove sezone serije "I tek tako" (And Just Like That) progovorila je o liku Zverke, kog je glumio Kris Not, njegovoj smrti i njihovom ljubavnom odnosu kroz originalnu seriju i spin-off. Hit serija "Seks i grad", koja… »
Sara Džesika Parker otkrila da je htela da napusti kultnu seriju na kojoj je izgradila karijeru: "Molila sam agenta da me…

Sara Džesika Parker otkrila da je htela da napusti kultnu seriju na kojoj je izgradila karijeru: "Molila sam agenta da me…

Kurir pre 3 dana
Iako joj je uloga Keri Bredšo donela svetsku slavu, Sara Džesika Parker otkrila je da je gotovo odustala od serije "Seks i grad". Kako piše Deadline, glumica je tokom gostovanja u podkastu "Are You a Charlotte", koji vodi njena koleginica sa seta… »

Vesti dana »