Povezane vesti
"Moje vadili iz groba": Žena sa fantomkom iz Crvenke zapalila mreže: Zbog onoga što je uradila, građani u šoku (video)
Blic 31.05.2025
U naselju Crvenka dogodila se nesvakidašnja krađa koja je šokirala građane i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Naime, nadzorne kamere snimile su ženu sa fantomkom koja dolazi i krade, verovali ili ne, cveće u saksiji! Kako se na snimku… »
Kamere snimile ženu sa fantomkom, uradila nešto neočekivano! Ljudi u šoku: Moje su iz groba vadili! Video
Kurir 31.05.2025
Nadzorne kamere na jednoj kući u naselju Crvenka snimile su ženu koja sa fantomkom dolazi i krade cveće u saksiji! Na video-snimku koji se pojavio na TikToku vidi se žena koja sa fantomkom preko glave koja ispred kuće krade veliku zelenu saksiju sa… »
Vesti dana »
"Udario si me u k***c": Luka Dončić doživeo bolan momenat protiv Jokića, žalio se, a TV kamere sve snimile
Telegraf pre 16 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 15. mart: U Beogradu održan najveći studentski protest protiv korupcije
N1 Info pre 36 minutajoš 3 povezane
Dva derbija u jednom danu - Partizan protiv Olimpije u neobičnom terminu, Zvezda neplanirano u Sarajevu
RTS pre 36 minutajoš 8 povezanih
Švajcarska nije dozvolila prelete američkih vojnih aviona koji idu ka Iranu
Radio 021 pre 36 minutajoš 5 povezanih