Povezane vesti
"Moje vadili iz groba": Žena sa fantomkom iz Crvenke zapalila mreže: Zbog onoga što je uradila, građani u šoku (video)
Blic 31.05.2025
U naselju Crvenka dogodila se nesvakidašnja krađa koja je šokirala građane i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Naime, nadzorne kamere snimile su ženu sa fantomkom koja dolazi i krade, verovali ili ne, cveće u saksiji! Kako se na snimku… »
Kamere snimile ženu sa fantomkom, uradila nešto neočekivano! Ljudi u šoku: Moje su iz groba vadili! Video
Kurir 31.05.2025
Nadzorne kamere na jednoj kući u naselju Crvenka snimile su ženu koja sa fantomkom dolazi i krade cveće u saksiji! Na video-snimku koji se pojavio na TikToku vidi se žena koja sa fantomkom preko glave koja ispred kuće krade veliku zelenu saksiju sa… »
Vesti dana »
NIS najavljuje 27.januara prve isporuke derivata iz rafinerije u Pančevu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 32 povezane
Profesori i studenti blokirali Dekanat Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog odluke o Jeleni Kleut
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i detalji o vozovima i pruzi
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 65 povezanih
Uskraćivanjem Nobela za mir okončana mi je obaveza da težim miru: Tramp uputio pismo norveškom premijeru, ovaj mu odgovorio
Danas pre 36 minutajoš 67 povezanih
U Leskovcu 8 saobraćajnih nezgoda, 12 povređenih – Policija apeluje na opreznost
Stav.life pre 3 satajoš 31 povezana