Povezane vesti
Ako vam bankomat ukrade novac, ne mrdajte dok ovo ne uradite! Problem je rešiv, ali morate ovo da znate
Kurir pre 3 dana
Na Redditu nedavno se pojavilo pitanje korisnika koji je doživeo veoma stresnu, ali nažalost ne tako retku situaciju: „Malopre mi je bankomat skinuo pare sa računa, a nije mi dao novac. Da li je neko imao istu situaciju?“ Odmah su usledili brojni… »
Bankomat vam nije isplatio novac, a skinuli su sa računa Ne pravite ovu kobnu grešku! Ovako ćete ga najbrže vratiti
Dnevnik pre 2 dana
Nije retka pojava da vam bankomat ne isplati traženu sumu, a skine je sa računa. U tom slučaju, neophodno je da se obratite banci radi povraćaja novca. Na Reddit-u se nedavno pojavilo pitanje korisnika koji je doživeo veoma stresnu, ali nažalost ne… »
"Bankomat mi skinuo pare sa računa, a nije ih isplatio": Šta da uradite u ovakvoj situaciji
Blic pre 3 dana
Na društvenoj mreži Reddit nedavno je osvanulo pitanje korisnika koji je doživio vrlo stresnu, ali nažalost ne tako retku situaciju: “Maloprije mi je bankomat skinuo pare sa računa, a nije mi dao novac. Je li imao neko istu situaciju?” Odmah su… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 8 satijoš 28 povezanih

„Dođite da pevamo zajedno“: Studenti u blokadi pozvali na Andrićev venac u 18h
Nedeljnik pre 46 minutajoš 13 povezanih

Počele blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice FOTO, VIDEO
Nova pre 11 minutajoš 12 povezanih