Povezane vesti

Ako vam bankomat ukrade novac, ne mrdajte dok ovo ne uradite! Problem je rešiv, ali morate ovo da znate

Ako vam bankomat ukrade novac, ne mrdajte dok ovo ne uradite! Problem je rešiv, ali morate ovo da znate

Kurir pre 3 dana
Na Redditu nedavno se pojavilo pitanje korisnika koji je doživeo veoma stresnu, ali nažalost ne tako retku situaciju: „Malopre mi je bankomat skinuo pare sa računa, a nije mi dao novac. Da li je neko imao istu situaciju?“ Odmah su usledili brojni… »
Bankomat vam nije isplatio novac, a skinuli su sa računa Ne pravite ovu kobnu grešku! Ovako ćete ga najbrže vratiti

Bankomat vam nije isplatio novac, a skinuli su sa računa Ne pravite ovu kobnu grešku! Ovako ćete ga najbrže vratiti

Dnevnik pre 2 dana
Nije retka pojava da vam bankomat ne isplati traženu sumu, a skine je sa računa. U tom slučaju, neophodno je da se obratite banci radi povraćaja novca. Na Reddit-u se nedavno pojavilo pitanje korisnika koji je doživeo veoma stresnu, ali nažalost ne… »
"Bankomat mi skinuo pare sa računa, a nije ih isplatio": Šta da uradite u ovakvoj situaciji

"Bankomat mi skinuo pare sa računa, a nije ih isplatio": Šta da uradite u ovakvoj situaciji

Blic pre 3 dana
Na društvenoj mreži Reddit nedavno je osvanulo pitanje korisnika koji je doživio vrlo stresnu, ali nažalost ne tako retku situaciju: “Maloprije mi je bankomat skinuo pare sa računa, a nije mi dao novac. Je li imao neko istu situaciju?” Odmah su… »

Vesti dana »